Bartselona POP UP 147 grupna fotoizložba: “Flowers and other Fragilities”

„Zar ne znaš da smo preživeli deset pošasti, preživeli smo inkviziciju, preživeli smo religiozni fanatizam, preživeli nacizam, preživeli smo dva svetska rata? Nećemo preživeti samo tebe, već i imamo kapaciteta za stvaranje umetnosti, lepota, naše krhkosti.”.

Ljudska vrsta, kao i priroda, preživela je mnoge tragedije. Ljudska vrsta, kao i priroda, ima moć da stvara lepotu iz svoje krhkosti. Imamo mnogo primera za to, a od srede 20.01.2021. od 16h Imaćemo devet više. Ovo je izložba grupe autora koju čine Danica Trajković, Narnya Imbrin, ‌Miloš‌ ‌Nešić‌, Peter Flanek, Miodrag Trajković i Michael Bowring.

Danica Trajković @danica.wooshoo
Narnya Imbrin
Miloš Nešić @milosnesicstudio
Peter Flanek @mitzpoflitz
Michael Bowring @michaelbowring
Miodrag Trajković @trajkovicmiodrag

Fotografije će se prodavati u galeriji Bartselona pop up 147

VAŽNA napomena organizatora izložbe: Imajte na umu da zbog situacije sa Covid-19 niko ne može ući u hotel bez zaštitne maske kako je propisano propisima Republike Srbije. U sobi 147 je dozvoljeno najviše 5 osoba. Maksimalan broj osoba kojima je dozvoljeno da čekaju u holu hotela je 5. Ako je u holu kad stignete već 5 osoba, molimo vas da odete do kafića u hotelu ili sačekajte napolju. Posetioci izložbe koji nisu gosti hotela moraju da napuste hotel do 20 časova.

Share