Balkan Hardcore/Punk Girls Calendar za 2017. godinu

balkan-hardcore-punk-girls-calendar-za-2017-godinu

Ukoliko ste se zasitili stereotipnih i promo kalendara koji bi trebalo da vam stoje na zidu 12 meseci, a istovremeno ste ljubitelji alternativne, punk, hardcore scene na ex-Yu prostoru, Daniela i Vase, koji zajedno čine D&V production, došli su na ideju da okupe 14 devojaka, psa i mačku i prezentuju vam Balkan Hardcore/Punk Girls Calendar za 2017. godinu.

balkan-hardcore-punk-girls-calendar-za-2017-godinu5

Devojke iz Srbije koje svaka na svoj način doprinose ovoj sceni i koje su se našle na stranama ovog kalendara jesu Kattie Chaos (bend Replicunts), Miss Psycho Cat (pin-up i alternativni model), Boba/Crash Test Dolly (punk DJ), Jenny (tattoo majstor) i Maja. Devojke iz Hrvatske koje su podržale ovaj projekat su Thea (bend Shin), Vanja (bend Sentence i dizajner u Me And The Machine), Lana (Sentence i Ponor) i Dora (fotograf). Alexandra (tattoo majstor) i Tejka (bend You) nam dolaze iz Makedonije, a iz Bugarske su Pepa (dizajner), Marina (fx make up umetnica) i Dee (grafički dizajner) pružile svoju podršku.

balkan-hardcore-punk-girls-calendar-za-2017-godinu2

Ukoliko želite da se družite sa ljudima koji stoje iza ovog projekta i iskoristite priliku da vidite kako sve to izgleda uživo, sutra, u subotu 26. novembra, održaće se promo žurka povodom izdavanja kalendara u Zappa baru, sa početkom u 20h, kada ćete moći i da kupite svoj primerak po ceni od 500,00 dinara. Za dobru atmosferu će se pobrinuti DJ Crash test Dolly i Igor (bend Tea Break) koji će izvesti akustični set. Tom prilikom, moći ćete da kupite i fotografije koje se nisu našle u kalendaru i da vidite produženu verziju behind the scenes videa. Ulaz na promociju biće besplatan.

balkan-hardcore-punk-girls-calendar-za-2017-godinu3

Sponzori ovog projekta su Igor i Nikola (Nikolacar Brewery), Alex, Shutta i Max (Sofia Hardcore Tattoos), a kalendar možete nabaviti na sledećim prodajnim mestima:
• Žila Shop, Beograd, Belgrade Design District, Čumićevo sokače
• Choo Micj Ink – Tattoo, Beograd, Belgrade Design District, Čumićevo sokače
• Tattoo Therapy, Niš, Cara Dušana 84/2
• MG Tattoo & Piercing Studio, Skoplje, Ilindenska 60
• Bravo Shop, Skoplje, Bulevar Partizanski odredi, T.C. Bunjakovec II sprat.
• Sofia Hardcore Tattoos, Sofia, Vitosha 45

balkan-hardcore-punk-girls-calendar-za-2017-godinu4

Takođe, možete ga poručiti i preko mejla dandvproduction@yahoo.com ili putem poruke na Facebook strani D&V Production.

Ovaj kalendar je malo priznanje za sve devojke koje su uključene u scenu, na ovaj ili onaj način. Veliko hvala svim devojkama koje su učestvovale u pravljenju ovog kalendara. Nema dovoljno meseci u godini za sve lepe devojke koje smo želeli da fotografišemo za ovaj kalendar. Super smo se zabavili praveći fotografije“, izjavili su za kraj Daniela i Vase.

Share