Plezir x Eucerin darivanje: zaštita od sunca prilagođena individualnim potrebama kože

Pored superiorne zaštite od sunca i nege prilagođene individualnim potrebama kože, Eucerin® preparati za zaštitu od sunca prijatni su za upotrebu jer ne ostavljaju mastan i lepljiv trag na koži.

Masni tragovi koji ostaju na koži nakon nanošenja, razlog su zbog kojeg mnoge osobe ne upotrebljavaju kreme za zaštitu od sunca. Za osobe koje imaju masnu kožu sklonu aknama, problem predstavlja i to što, osim što kreme za sunčanje doprinose da im koža izgleda još masnije, mogu pogoršati stanje kože. Kada je zaštita od sunca za telo u pitanju, masni tragovi koji ostaju nakon nanošenja zaštite za sunce smetaju jer mogu ostaviti fleke na odeći i doprineti se na plaži pesak lepi za kožu.

Izlazeći u susret potrebama korisnika, u cilju prijatnije, a time i redovnije upotrebe preparata za zaštitu od sunca, Eucerin® formulacije preparata za zaštitu od sunca obogaćene su odabranim aktivnim sastojcima zbog kojih se lako nanose, brzo upijaju, ne ostavljaju lepljiv, mastan trag na koži nakon nanošenja, a pružaju koži svu potrebnu negu i zaštitu!

Za svakodnevnu zaštitu masne kože lica od sunca, u tom smislu, idealan izbor je Eucerin®Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+.

Eucerin® Oil control krem-gel za lice za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ specijalno je formulisan da ne ostavlja masan trag na koži i ne zatvara pore. Uz upotrebu ovog preparata vaša koža dobija svu neophodnu dnevnu negu i zaštitu, dok istovremeno, zahvaljujući sebum regulatornoj tehnologiji primenjenoj u formulaciji ovog preparata, ostaje matirana tokom celog dana. Pored visokoefikasnih UV filtera, Eucerin® preparati za zaštitu od sunca pružaju i bilošku zaštitu kože zahvaljujući  likokalkonu A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti i gliciretinskoj kiselini, koja  pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.

SPEKTRALNA TEHNOLOGIJA ZA SUPERIORNU ZAŠTITU
Novija naučna saznaja ukazuju da, osim UVA i UVB zraka, negativne efekte na kožu ima i HEVIS (High Energy Visible Light), to jest vidljiva svetlost visoke energije. Ova, takozvana plava svetlost u sunčevom spektru, utiče na nastanak slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres i mogu oštetiti DNK kože. U skladu sa tim, svi Eucerin®preparati za zaštitu od sunca zasnovani su na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i HEVIS. Dodatno, gliciretinska kiselina u formulaciji ovih preparata obezbeđuje zaštitu DNK ćelija kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem.

U saradnji sa prijateljima iz Eucerina, Plezir će obradovati dve čitateljke/čitatelja proizvodom Eucerin® Oil control krem-gel za lice za zaštitu masne kože od sunca sa SPF 50+. Da biste se prijavili za darivanje potrebno je da ostavite komentar ispod teksta, a mi ćemo uz pomoć sajta random.org za sedam dana odabrati 2 dobitnika/dobitnice. Srećno!

Update

Darivanje je završeno, a dobitnice darivanja su čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem jedan – Vesna i čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem dvedeset -Andjela. Čestitamo!

Share