Kišobran otvara sezonu ekoloških žurki!

Kišobran otvara sezonu 2020. u znaku ekologije i u saradnji sa Tuborgom izbacuje iz upotrebe jednokratnu plastiku na svojim žurkama, a uvodi posebne čaše za višekratnu upotrebu. Prošlu godinu obeležile su neke od najvećih ekoloških katastrofa koje nas podsećaju na to koliko moramo da radimo na tome da smanjimo naš negativan uticaj i planeti nanosimo što manje štete. Inicijativa Kišobrana i Tuborga je samo mali korak i pokušaj da se nešto promeni.

Kišobran žurka održava se u subotu 1. februara u prostoru kluba Drugstor, a od gostiju ovaj put će se pojaviti Identified Patient, jedan od  najaktivnijih i najperspektivnijih holandskih producenata trenutno. Identified Patient izdaje za Dekmantel i Pinkman etikete, a ovo mu je drugi nastup u Srbiji. Njegov Boiler room nastup sa Dekmantel festivala 2018. pogledajte ovde. Sa njim u Black Room dolaze Stevie Whisper i Vitanov, predvodnici YES kolektiva koji su dobro poznati  ljubiteljima klabinga u Beogradu. Yes pravi redovne klupske večeri u Dragstoru i funkcioniše kao buking agencija i izdavačka kuća. U Ice Cream Booth-u, pored već standardnih gostiju Kišobran žurke – DJ dvojca Disko buvljak, čućete i Didozis, koja pušta najsvežiji regeton, afrobit i denshol! U velikoj sobi su kao i uvek  Kišobran didžejevi sa punokrvnim Kišobran DJ setom!

Karte su u pretprodaji u kafeu Zaokret, Cetinjska 15 po ceni od 300 dinara, na ulazu u Drugstor cena karte će biti 500 dinara.

Share