TV serije koje pratim ovog proleća

Umesto uobičajenih preporuka filmova za predstojeći vikend, ovog petka sam odlučila da vam preporučim 3 serije koje trenutno gledam. Nadam se da će vam se predlozi dopasti i da ćete u komentarima dati svoje predloge serija koje vi trenutno pratite

Wayward Pines je najnoviji dodatak mojoj listi, a serija je nedavno imala i svetsku premijeru. Ako se ne varam do sada su emitovane samo tri epizode prve sezone. Ukoliko ste ljubitelj misterija i trilera verujem da će se ova serija vrlo brzo naći i na vašoj listi za gledanje. U Srbiji se, čini mi se, emituje na TV Fox. U glavnoj ulozi je Met Dilon koji tumači agenta tajne službe koji nakon saobraćajne nesreće dospeva u grad iz koga nije moguće otići.

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca-3

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca-6

Penny Dreadful je jako dobra istorijsko-mistična priča. Ukoliko vam se dopadaju priče o vešticama, vampirima, vukodlacima i sličnim stvorenjima smeštene u istorijski kontekst, verujem da će vas Peni osvojiti. U toku je druga sezona, koja je čini mi se još bolja od prve. Odlična podela uloga, uzbudljiv scenario i dobar zaplet recept su da svaka epizoda bude veoma zanimljiva i napeta.

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca-4

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca

The Fall sam počela da gledam sa zakašnjenjem, budući da su emitovane do sada dve sezone, a sledeće godine se očekuje i treća sezona (ja sam i dalje na prvoj). Psihološki triler koji donosi nešto novo žanru kriminalističkih Tv drama. Džilijan Anderson u ulozi ambiciozne, inteligentne istražiteljke u potrazi je za serijskim ubicom koji svoje zločine planira do tančina i sprovodi sa nepogrešivom preciznošću i lakoćom. Ulogu ubice tumači zgodni Džejmi Dorinan koji savršeno balansira između uloge psihologa i brižnog muža i oca sa jedne strane i hladnokrvnog ubice opsednutog svojim žrtvama, s druge.

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca-2

TV-serije-koje-pratim-ovog-proleca-5

Share