Program Supernatural festivala 2017

22. i 23. april Ada Huja

Dva dana dobrog zvuka i sjajne zabave za zdraviju i lepšu životnu sredinu na najvećem ekološkom festivalu u Srbiji. U okviru muzičkog dela festivala nastupaju Lolobrigida, Kanda Kodža i Nebojša, Del Arno bend, Beogradski Sindikat, Nikola Vranjkovid, Irie Fm, Sharska Snakes and Planes, Nula radio with Rebel B i tradicionalno Leontina i dečiji hor Čarolija.

Program-Supernatural-festiv

Najveći ekološki događaj ove vrste kod nas, Supernatural ove godine okuplja još vedi broj izvođača i učesnika festivala za još bolju zabavu, potpuno uživanje u autentičnoj gastronomiji Srbije i upoznavanje sa zdravim i ekološkim životnim stilovima, u cilju podizanja svesti o važnosti očuvanja životne sredine i daljoj revitalizaciji Ade Huje.

Muzički program festivala obojiće rokenrol, džez, rege, fank, hip hop, post grandž i elektro pop-pank zvuci. 22. aprila nastupaju Del Arno bend, Beogradski Sindikat, Sharska Snakes and Planes, slovenački Nula radio with Rebel B, a 23. aprila Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković, Irie Fm, Lolobrigida. Pored dobre muzike za posetioce festivala organizovane su i brojna dešavanja za decu i odrasle.

Program-Supernatural-fest2

PIJACA na kojoj de se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakiju sa gledidkih planina i druge čuvene delikatese. Deo pijace bide i otvorena kuhinja gde de majstori kuhinje renomiranog beogradskog restorana “Cveće zla” pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

ZELENA ZAJEDNICA ekoloških organizacija upoznaće posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine: Biološki fakultet, Recan organizacija za reciklažu limenki, WWOF globalni pokret volontera na organskim farmama, Daj Daj socijalno preduzeće za proizvodnju organskih tekstilnih proizovda za bebe, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Amfora ronilački klub i mnogi drugi.

WELNESS radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisade harmoniju duha i tela.

DANUBE VILLAGE i organizacije Srbija za mlade koja se bavi omladinskim turizmom i DCC dunavski centar za kompentenciju upoznade sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu.

RADIONICE ZA DECU de kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte po ceni od 600 RSD za jedan dan, odnosno 1000 RSD za oba dana nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima. 10% prihoda od prodaje karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje.

Realizacija Supernatural festivala u produkciji Marsh Creative Production.

 

Share