Praktičan uređaj koji štedi novac i vodi računa o okolini

Kada nastojite da unesete korenite promene u vaš život, kuhinja je dobro mesto za početak.

Šta mislite o tome da više ne morate svake nedelje da idete u nabavku i pretovarite kola teškim pakovanjima flaša vode? Umesto toga, zamislite kako utoljavate žeđ čašom filtrirane vode pravo iz elegantne kuhinjske slavine, koja je uvek ohlađena na odgovarajuću temperaturu, pri čemu imate izbor između negazirane, kao i jako ili srednje gazirane vode. Revolucija u kuhinji počinje uz GROHE Blue® Home.

Praktican-uredjaj-koji-sted

Kompaktan dizajn i jednostavna montaža

Čak i ako vam neočekivano dođu gosti, više nećete brinuti o tome da li vam je ponestalo soda vode, jer je GROHE Blue® Home tu da zadovolji sve potrebe. Komplet sadrži posebnu slavinu i hladnjak sa ugrađenim filterom i karbonatorom. Vaša porodica i prijatelji uživaće u sjajnom ukusu sveže filtrirane vode. Zašto da trošite vreme i energiju neprestano kupujući i odlažući flaše vode? Zašto biste stalno punili kredence praznim flašama? Kada je reč o prostoru, nijedna kuhinja nije premala za GROHE Blue® Home. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ovaj sistem za pitku vodu može jednostavno da se montira u gotovo svakoj kuhinji za svega par koraka. Kuhinjski elementi širine 30cm dovoljno su veliki za smeštanje hladnjaka. Sa prednje strane možete jednostavno pristupiti integrisanom filteru za optimalan kvalitet vode i karbonatoru koji stvara fine mehuriće vode. U GROHE Blue® prodavnici na mreži možete u svega par klikova naručiti nove filtere i ketridže za punjenje.

Praktican-uredjaj-koji-ste2

GROHE Blue® Home štedi novac i brine o okolini

GROHE Blue® Home takođe je dobar izbor za zdrav životni stil. Istraživanja su pokazala da osobe koje koriste vodu iz slavine piju i do 35% više vode u odnosu na korisnike flaširane vode. Pored toga, GROHE Blue® Home vam može pomoći da uštedite novac, zato što smanjuje troškove porodice za vodu i do 60%, u poređenju sa cenama flaširane vode vodećih proizvođača. Osim toga, ukupne emisije ugljenika smanjuju se za gotovo 80% u poređenju sa flaširanom vodom.

Praktican-uredjaj-koji-ste3

Atraktivan detalj u svakoj kuhinji

GROHE Blue® Home je upečatljiv detalj u svakoj kuhinji. Slavine tankog profila opremljene su intuitivnim dodirnim aktivatorom u boji. Dostupne su sa hromiranom završnom obradom ili SuperSteel završnom obradom, kao i sa različitim tipovima mlaznica, pa se mogu uklopiti u sve sudopere i kuhinje. Pored verzije Duo sa dva odvojena kanala za nefiltriranu i filtriranu vodu, GROHE takođe nudi verziju Mono koja se može postaviti pored postojeće kuhinjske slavine.

Share