Pesma dana

Mi kao bogovi „malog broja pregleda” uspeli smo da pronađemo bend za koji tvrdimo da bilo šta od njih apsolutno nikada nismo čuli, a način na koji smo došli do uradaka ovog sastava nije za priču. Ko želi da vidi na kom klipu smo odradili „skauting“ za današnju stvar, može da pogleda i video. Kada kažemo da smo bogovi malog broja pregleda, mi naravno da mislimo na „klikove“ na klipove bendova koje vam predstavljamo, a za koje slobodno možemo da kažemo da se broj njihovih fanova može nabrojati na prste jedne ruke.

S tim u vezi, slušaćemo grupu The Flashcubes u izvedbi pesme Catherine. Sa kog albuma dolazi današnja stvar? Nemamo blage veze… Kako je tekao razvojni put ovog benda? Ni to nam nije poznato…

Sa njihove Facebook stranice saznali smo da su osnovani 1977. godine u mestu Sirakjus savezna država Njujork, da su osvojili tamo neke dve nagrade (Syracuse Music Hall of Fame – 2012. godine i SAMMY for Best Rock Album – 2014.) i to je to. Kao što smo rekli, neznanje koje mi „propagiramo“ ima specifičnu težinu jer kod nas neobaveštenost kroz interesovanje zamire ili se zanimanjem za određenu oblast preobražava u specifičnu formu. Poslednja rečenica je najbolji način i pokušaj da vam predstavimo na kojim principima počiva koncept Pesme dana.

Share