Pesma dana

Četvrtak je dan za kinematografiju, odnosno za muziku iz filmova, serija, televizijskih skečeva… pa vam ovog predstavljamo pesmu koja je prema našem mišljenju odličan muzički eksperiment. Zbog čega ovo pričamo? Pa zbog toga što današnja pesma u originalu sadrži samo jedan vokal, a za potrebe serije nekoliko decenija kasnije pridodat joj je još jedan. U pitanju je odlična stvar Elvis Costella i njegovog benda The Attractions koja nosi naziv „This Year’s Girl” samo modifikovana glasom Natalie Bergman muzičarke i glumice koja je, imajući u vidu da smo već čuli navedenu stvar od Elvisa, samo poboljšala postojeću verziju.

Navedena numera se može čuti kao uvodnik u fe-no-me-nal-nu seriju The Deuce (sezona 2) koja sezona se završila tamo negde krajem 2018. godine, a očekuje se nastavak ove koji svakako jedva čekamo. Ko ne zna za ovu seriju (taj mora da živi u buretu na dnu okeana) reći ćemo da je smeštena u sedamdesete prošlog veka u Njujorku, godine kada je porno industrija počela da buja.

Džejms Franka možete gledati u dvostrukoj ulozi braće blizanaca Frenkija i Vinsenta Martina, a takođe je zadužen i za produkciju iz čega proizlazi da mu je ta materija zaista dobro poznata. Poslušajmo!

Share