MODNO MUZIČKI PERFORMANS EXIT-a i FASHION&FRIENDS-a NA KALEMEGDANSKOJ TERASI

U sjajnoj atmosferi Kalemegdanske terase sinoć je održan modno-muzički performans EVOLUTION u organizaciji regionalnog multi-brand koncepta FASHION&FRIENDS i najboljeg evropskog muzičkog festivala EXIT. Pored fantastičnog nastupa DJ atrakcije iz Holandije KRAAK & SMAK publika je uživala i u modnoj reviji modela letnje kolekcije svetski poznatih brendova REPLAY, DIESEL, SCOTCH&SODA, GUESS i SUPERDRY.

MODNO-MUZICKI-PERFORMANS-EXIT-a-i-FASHION&FRIENDS-a-NA-KALEMEGDANSKOJ-TERASI

MODNO-MUZICKI-PERFORMANS-EXIT-a-i-FASHION&FRIENDS-a-NA-KALEMEGDANSKOJ-TERASI2

Replay prikazuje fascinirajuće luksuznu i zrelu kolekciju podeljenu u pet naprednih i kul uticaja: Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien, Venice at the Beach. Sloboda podstaknuta željom za istraživanjem je inspiracija iza Diesel letnje kolekcije. Ovaj divlji stav je utkan u smele, izražajne i ikonik modele začinjene Diesel filozofijom. Letnja kolekcija američkog brenda GUESS savršeno reflektuje atmosferičnost bajkovitih predela najlepših plaža na svetu, od Brazila i Copacabane te francuske rivijere do spektakularnog italijanskog ostrva Kapri, u uzbudljivom putovanju otkrivajući nove modne perspektive. Inspirisani korenima Burning Man festivala, šarenim slikama Salvation planina i Pop Art ere, u SCOTCH&SODI ove sezone je sve u voćnoj zabavi i srećnim vibracijama. Kao i uvek, ovaj holandski luxury casual brend ih je pomešao sa daškom indigo voodoo-a. Eksplozija boja, atraktivni detalji, komadi spremni za predstojeće leto, etablirali su SUPERDRY kao brend koji ćete sa zadovoljstvom nositi ne samo u slobodno vreme.

MODNO-MUZICKI-PERFORMANS-EXIT-a-i-FASHION&FRIENDS-a-NA-KALEMEGDANSKOJ-TERASI3

U ovoj modno-muzičkoj poslastici uživao je veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili voditelj Boško Jakovljević, glumice Lena Bogdanović i Tamara Krcunović, glumac Vlada Aleksić, voditelj Drago Jovanović, fotograf Miša Obradović, stilista Ašok Murti i mnogi drugi.

Share