Handmade minđuše iz BranArt radionice

Kao jednom zavisniku od minđuša, zadovoljstvo mi je da vas danas upoznam sa brendom za koji do sada možda niste čuli. U pitanju je BranArt. Da ne bude zabune, Brana ne pravi samo minđuše, ali pre nekoliko meseci kada smo bile na sajmu kozmetike, okružene kojekakvim preparatima i šminkom, deo vaše Plezir redakcije proveo je više od pola sata upravo na njenom štandu, razgledajući i birajući. Okružena printovima, trešnjicama, prugama, tufnicama i simpatičnim natpisima, shvatila sam čemu Branina „upozorenja“ pre kupovine. Ukoliko i vas zanima, uživajte u mini intervjuu, fotografijama i budućoj dijagnozi.

Brana-7

Zdravo Brano, za početak, možeš li nam reći ko stoji iza brenda BranArt i kada je on nastao?

Iza brenda BranArt stoji jedna ponosna mama koja se trudi da što više vremena provede sa svojom decom i uživa u njihovom odrastanju. Stvaranjem brenda BranArt formiram svoje radno mesto po rođenju moje prve ćerke 2005. godine.

Brana-3

Kako su izgledali tvoji kreativni počeci i koji je bio prelomni trenutak kada si odlučila da počneš da se baviš izradom nakita?

U početku sam pravila razne figure od keramike, čak i neke upotrebne predmete kao što su činije i vaze. Oslikavala sam kamenje, pravila kolaže od papira i tkanine, zatim nakit od keramike i nakit od platna. Prelomni trenutak je bila velika količina ideja koja je u tom trenutku, kao i sada prisutna. BranArt brend je trenutno asocijacija za nakit jer je on najzastupljeniji, ali u budućnosti će biti asocijacija i za razne druge modne detalje, originalne poklone i umetničke predmete.

Brana-2

Kaži nam šta se sve može naći u tvojoj ponudi nakita?

 Od nakita u ponudi imam minđuše, prstenje i broševe, a pripremam i medaljone i ogrlice.

Brana-4

Na sajmu kozmetike smo imale priliku da se uverimo u šarenoliki izbor minđuša prvenstveno. Da li nam možeš otkriti kojom su tehnikom rađene i koliko vremena i strpljenja zahteva njihovo pravljenje?

Minđuše pravim od metala koji oblikujem na posebno izradjenoj presi i platna koje dizajniram. Potrebno je, pored veštih ruku, fizikalije i znanja iz grafičkog dizajna i dobrog vladanja kompjuterom, i ono najvažnije – puuuunoooo ljubavi.

Brana-5

Da li i pored raznovrsne ponude boja i printova koji se nalaze na nakitu izrađuješ i po želji kupca?

 Da, izrađujem nakit i po želji kupaca. Zapravo, moj posao smatram igrom, a igrati se u društvu je mnogo bolje. U svakoj novoj igri svakako ima zabave ali i edukacije, na taj način se ujedno i usavršavam i napredujem. Tako da se uvek radujem željama svojih kupaca i ovom prilikom ih pozivam na „igru“.

Brana-9

I za kraj, na koji način zainteresovani čitaoci mogu da dođu do BranArt nakita i kako se okvirno kreću cene?

Sve informacije će lako pronaći na Facebook stranici. Cene su vrlo pristupačne i nisu srazmerne količini uloženog rada i kreativnosti, ali obzirom da BranArt kreacije izazivaju veliku zavisnost kod kupaca, vrlo je izvesno da na duže staze značajno mogu uticati na kućni budžet. Pre same kupovine uvek to predočim ljudima koji još uvek nemaju BranArt dijagnozu.

Brana-1

Share