Glamur po eko principima

Pletivo by Plezir u regionalnu ponudu uređenja enterijera donosi glamur, ručni rad i priču o ekologiji.

Moderni, elegantni, ručno pleteni jastuci idealan su poklon za sve zeleno orijentisane prijatelje u vašem okruženju. Za sada u ponudi možete pronaći tri veličine jastuka u nekoliko nijansi koje će se jednostavno uklopiti u vaš enterijer. Svaki jastuk je unikatan i s ljubavlju ručno ispleten.

Pletivo je brend koji se obraća novoj generaciji potrošača, ljudima koji prilikom kupovine razmišljaju o uticaju koji ona ostavlja na planetu, lokalnu ekonomiju ali i pojedince koji su uključeni u proces proizvodnje proizvoda koji im se nudi.

Kupovinom od malih proizvođača obezbeđujete sebi unikatan komad sačinjen s puno ljubavi i posvećenosti i baš kao što smo negde nedavno pročitali, znajte da svaki put kada poručite od malih proizvođača jedna osoba odigra svoj „srećni ples“.

Posebnost Pletivo by Plezir brenda oslikava se i u tome što su kupcima na raspolaganju male serije proizvoda koje garantuju da ćete u svom domu imati komade koji ne samo što nisu štetni po planetu i koji su s ljubavlju izrađeni, već i proizvode koji su zbog svojih specifičnosti potpuno unikatni.

Reciklirani pamuk je materijal koji nas je osvojio svojim izgledom, praktičnošću i formom ali i činjenicom da sve i da poželimo da ponudimo serijsku proizvodnju a ne želimo, svako klupko poseduje svoj karakter usled čega boja može varirati. Jastuci su nakon pletenja ispunjeni prirodnom vunom ovčica sa domaćih farmi, kupljene direktno od proizvođača. Svaki jastuk poseduje metalni rajsferšlus koji omogućava jednostavno skidanje i vraćanje navlake radi pranja.

Sve informacije o cenama i mogućnostima za porudžbinu možete dobiti putem mejla, kao i u Etsy shopu. Za dnevne novosti pratite Pletivo na Instagramu

Share