Direktan prenos koncerta grupe Ti na RTS 3 i novi spot za pesmu Istata sostojba

U utorak 19.1. od 21h na RTS 3 možete uživo pratiti koncert grupe Ti iz studija 6, a nastup prenosi i Radio Beograd 3. Koncert se dešava u okviru serijala “Studio 6” u kojem RTS predstavlja najinteresantnije muzičke pojave na domaćoj i inostranoj sceni. 

Direktan-prenos-koncerta-grupe-Ti-na-RTS-3-i-novi-spot-za-pesmu-Istata-sostojba2

Grupa Ti je danas objavila i video za pesmu “Istata sostojba“ sa aktuelnog albuma “Život u dvoje“, u pitanju je obrada makedonske grupe Padot na Vizantija. Režiju potpisuje Marina Uzelac, a direktor fotografije je Marko-Cile Mladenović.

Bend se nedavno vratio iz Holandije, gde je kao predstavnik Srbije nastupao na Eurosonic festivalu u Groningenu. 

Direktan-prenos-koncerta-grupe-Ti-na-RTS-3-i-novi-spot-za-pesmu-Istata-sostojba

“Eurosonic je najveći showcase festival u Evropi, zamišljen kao svojevrstan sajam muzike gde bendovi nastupaju u klubovima po čitavom gradu. Pored redovne publike, na festivalu su prisutni i ljudi iz branše: promoteri, izdavačke kuće, organizatori festivala. Naš koncert je prošao odlično, a zahvlajujući prijateljima iz Exit-a i Katarini Epštajn sa Radio Beograda, imali smo puno publike koju su činili profesionalci iz muzičkog sveta. Tema ovogodišnjeg festivala su bile muzičke scene sa prostora Istočne Evrope, pa smo imali prilike da se družimo sa dragim kolegama iz zemlje i regiona.“, objašnjava Ilija Duni.

Fotografije: Neda Mojsilović

Share