Božena Bratović Smolić predstavlja novu kolekciju “Time Flies”

Brend Becha design u kratko je vrijeme zahvaljujući kreativnoj domišljatosti i originalnoj estetici, pronašao put do zadovoljnih kupaca, točnije do žena koje vole biti svoje i posebne i koje u unikatnoj odjeći pronalaze stil i smisao za modu.

bozena-bratovic-smolic-predstavlja-novu-kolekciju-time-flies

Božena Bratović Smolić, istaknula je kako se ovako lijepom i brzom uspjehu nije nadala, uz majčinstvo koje je pronašlo svoj put usporedo s karijerom, ova dizajnerica crpi veliki entuzijazam, pazeći da je svaki novi iskorak u skladu s već postavljenom i prepoznatljivom estetikom brenda koji je iz Zadra pronašao put do hrvatskih gradova, ali i puno šire!

Kolekcija je inspirirana prolaznosti i strasti kako mode tako i života, oslikani sat na jakni zapravo nosi poruku prolaznosti vremena, a ruža s njim označava strast, ljubav i hrabrost. Hrabre nijanse sive, smeđe i crne, military detalji, dodatak pliša i poneki cvjetni motiv pričaju priču borbe s vremenom” naglašava Božena koja dodaje kako joj je želja nadahnuti žene da kroz život i vrijeme koje nam teče iz minute u minutu – idemo jednostavno, pozitivno i strastveno!

bozena-bratovic-smolic-predstavlja-novu-kolekciju-time-flies4

Uloge modela uz naglašen prirodan izgled i osobnost savršeno su utjelovile Sana Baraba i Lucija Baričić.

Share