Alena Lobanova, talentovana ruska fotografkinja

Alena Lobanova je dvadesetšestogodišnja fotografkinja iz Perma, Rusije. Kako sama kaže, kamera je njena vizija. Svet oko nje čini mnoštvo nesnimljenih, neiskorišćenih filmova, fotografija koje dolaze iz njenog srca i uma. Osim u detinjstvu kada je volela da se igra I fotografiše, digitalnom fotografijom se u kontinuitetu bavi poslednje dve godine. Trenutno je menadžer u fotografskom studiju i freelance fotograf. Do sada je radila na brojnim fotografskim projektima.

Vika-by-Alena-Lobanova_sajt11

Inspirišu je stvari iz života, mesta, predeli, ljudi, lica, slike, misli sjajnih ljudi, boje prirode. Obožava vodu koja joj pruža osećaj spokoja i beskonačnosti. Uživa u velikim prostranstvima prirode, šumama i zelenilu, a veliki uticaj na nju ima knjiga “Maslačkovo vino” Reja Bredberija (“Dandelion Wine”by Ray Bradbury) koju čita svakog leta.

Danas vas na sajtu očekuje njen editorijal, tj. serija fotografija Home alone.

Alena se osim modnom bavi i filmskom fotografijom.

Alenu možete pratiti putem njenog tumblr naloga, flickr naloga, behance naloga, coub naloga i facebook naloga.

Vika-by-Alena-Lobanova_sajt9 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt13 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt8 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt6 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt5 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt4 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt3 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt2 Vika-by-Alena-Lobanova_sajt

Photography – Alena Lobanova

Styling – Egor Galinov 

Model – Vika Ronzhina @Permmodellook

Share