Vikend preporuke filmova

Ako ste se danas lepo odmorili i nauživali u prirodi, vratili se kući punih stomaka opuštanje uz dobar film će vam sigurno prijati.

Wild tales (Relatos salvajes) (2014) je argentinski film koji me je potpuno osvojio. Iako sam ga pogledala pre samo nekoliko dana, mislim da ću isto ponoviti  ovog vikenda. Film se sastoji iz šest priča koje sve na neki način povezuje bes i motiv osvete. Priče su duhovite, uzbudljive i svaka je bolja od prethodne. Uživaćete, obećavam!

Vikend-preporuke-filmova

Faults (2014) je žanrovski gledano triler-drama. Film  prati propalog terapeuta, specijalizovanog za pitanje kontrole uma. Nakon neuspelog preobraćanja pacijentkinje koju je pokušavao da izvadi iz sekte, on gubi klijente, novac i samopouzdanje. Novi slučaj daće mu priliku da svoju karijeru vrati na željeni put i povrati novac. Priča je interesantna i drži pažnju, a upečatljiv završetak  je ono što je film dovelo na listu današnjih preporuka.

Vikend-preporuke-filmova-4

About Elly (Darbareye Elly) (2009) je iranski film o nekoliko mladih parova koji zajedno odlaze na godišnji odmor da se malo opuste. U jednom trenutku jedna od njihovih gošči nestane i tada počinje prava misterija. Šta se dogodilo sa učiteljicom Elom i gde je nestala? Zanimljiva priča koja nam daje uvid u iransku kulturu i običaje.

Vikend-preporuke-filmova-2

Share