Utisci sa drugog dana BAFE

Drugo veče BAFE je proteklo bez nekih većih oscilacija. Opšti utisak iz mog ugla je da su revije prvog dana bile bolje, ali da su se zato kreatori drugog dana više potrudili oko prezentacije.

Za čitaoce Plezira, zavirili smo u bekstejdž i prenosimo vam delić užurbane atmosfere.

bafe bafe2 bafe3 bafe4 bafe5

 

bafe11 bafe10 bafe9

Publici su svoje kolekcije pokazali Angelina Stevanović, Dina Sinanović, Andrea Jovanovska, Nemanja Devetak, Stefan Ristić, Marina Mićanović, Stevan Božanović, Sisters and Brothers code, Jelena Dimitrijević, Lazar Ilić, SQUAT.

bafe12

bafe13 bafe7 bafe14 bafe15

 

Revija SQUAT je bila poslednja održana revija, iako je za kraj planirana diplomska revija škole Tehnoart. Bilo je problema sa zakupom prostora, tačnije došlo je do preklapanja termina BAFE i Salsa žurke pa su organizatori pomenute žurke na nevaspitan i necivilizovan način prekinuli revije fizičkim upadom na binu. Manekenke su se u ovom neprijatnom trenutku lepo snašle i nastavile sa revijom, a najveći minus ovog puta ide MIKSERU koji je dopustio ovakvo ponašanje. Ipak, ne računajući ovo neprijatno iznenađenje sve je proteklo odlično i publika je uživala u revijama mladih talentovanih dizajnera čije vreme tek dolazi.

fotografije: Andrijana Kovrlija

Share