Threendie platforma za vituelno predstavljanje dizajnera iz čitavog sveta

Da li ste nekad razmišljali kako bi bilo kada bi postojao jedan ogroman, virtuelni tržni centar u kome bi bili smešteni dizajneri, kreativci i umetnici iz čitavog sveta na jednom mestu? Da nije u pitanju samo bujna mašta, niti neizvodljiva zamisao pobrinuli su se Jelena Bjelovuk i čitav tim koji stoji iza projekta Threendie. 3D šoping centar mode i dizajna je još uvek u nastanku, a razvija ga grupa kreativaca iz Beograda. Možemo da kažemo da smo ponosni što ideja za jedan ovakav projekat dolazi iz naše zemlje i da je razvijaju mladi ljudi sa ovih prostora.

Threendie-platforma-za-vituelno-predstavljanje-dizajnera-iz-citavog-sveta-2

Threendie je zamišljen kao besplatna, 3D web platforma namenjena modnim dizajnerima. Dizajneri će razvitkom platforme imati šansu da predstave svoje kreacije u virtuelnim izlozima. Projekat je u svojoj finalnoj fazi realizacije, a neophodna je podrška za kampanju kako bi se platforma dovršila, testirala i omogućila jednostavan pristup svim korisnicima. Iz tog razloga, kako bi se prikupio ostatak novca, kompanija Gate Bizz Communications je nedavno lansirala Kickstarter kampanju za Threendie projekat. Kampanja je startovala 20. marta i za 6 dana je prikupila 10 275€, a suma koja im je neophodna je 30 000€. Kampanja za prikupljanje novca će trajati do 19. aprila, stoga ako ste u mogućnosti možete se upisati na spisak donora jednog ambicioznog, originalnog projekta.

Threendie-platforma-za-vituelno-predstavljanje-dizajnera-iz-citavog-sveta4

Osnovna prednost ovog virtuelnog predstavljanja za dizajnere je mogućnost da razmenjuju svoja iskustva sa kolegama iz struke kao i da prevaziđu sve granice i pokažu svoje kreacije ljudima iz čitavog sveta. Virtuelna 3D galerija predstavlja inovativni marketinški alat koji će pružiti šansu dizajnerima da se predstave na način na koji žele i zamišljaju bez ograničenja kada je kreativnost u pitanju. Pored toga, Threendie predstavlja i idealno mesto gde će ljubitelji mode moći da se šetaju, razgledaju i povezuju sa istomišljenicima širom sveta. Virtuelno, naravno. U celini, Threendie predstavlja jednu potpuno drugačiju zajednicu modnih umetnika širom sveta.

Threendie-platforma-za-vituelno-predstavljanje-dizajnera-iz-citavog-sveta

“Zamislite da na jednom mestu imate sudar kultura iz svih delova sveta. Kreacije od San Franciska tipičnog hipsterskog grada, Njujorka poznate svetske modne metropole, do Berlina grada mlade umetničke populacije pa sve do Tokija. Svi oni zajedno imaće šansu da prikažu svoje unikatne radove auditorijumu iz celog sveta na potpuno nov vizuelni način. Upravo ta raznolikost i dostupnost uticaja iz različitih delova sveta je ono čemu Gate Bizz tim teži – razvoj, originalnost i kreativnost. “

Ovaj ambiciozan projekat ima za cilj da u jednom momentu, osim virtuelne galerije preraste u pravi šoping centar koji će omogućiti dizajnerima iz čitavog sveta da svoje proizvode prodaju ljudima širom sveta.

Threendie-platforma-za-vituelno-predstavljanje-dizajnera-iz-citavog-sveta3

Na sajtu Threendie možete videti koji su se za sada dizajneri odazvali i priključili projektu, a pogledajte i kako izgleda video koji je pripremljen za Kickstarter kampanju, video koji vam omogućava da zavirite u hodnike ovog virtuelnog šoping centra koji je još uvek u izgradnji.

Share