Taxi u kome vas čeka Inglotova šminkerka i pokloni će uskoro biti na ulicama Beograda i Novog Sada

U narednom periodu beogradskim i novosadskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taxi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati! Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taxi-ja, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom. Serbia Fashion Week taxi moći ćete da zaustavite na ulicama Novog Sada od 4. do 12. aprila, a u Beogradu od 11. do 18. aprila.

Taxi u kome vas ceka Iglotova sminkerka i pokloni ce uskoro biti na ulicama Beograda i Novog Sada 3

Festival mode i dizajna Serbia Fashion Week je istu akciju organizovao i prošle godine, u oktobru.  Tada je vladala prava pomama za najlepšim taksijem u gradu, pa su dame „pravile zasede“ na ulicama kako bi ga zaustavile. Stoga ovoga puta dajemo i jednu preporuku: da biste znale gde da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite zvaničnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Week-a gde ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Taxi u kome vas ceka Iglotova sminkerka i pokloni ce uskoro biti na ulicama Beograda i Novog Sada

Nekoliko dana po završetku ove akcije, 21. aprila u Novom Sadu počinje nacionalna nedelja mode gde ćete imati priliku da uživate u novim kreacijama preko 50 dizajnera među kojima su Emerik Fransoa, Andrea Lazari, Dielmar, Ozlem Suer, Mi-Ro, Marija Šabić, Zvonko Marković, Mladen Milivojević Baron, Bata Spasojević, Vasilije Kovačev, Milena Radović, Marina Mićanović, Danijela Božić, Boško Jakovljević.

Share