Plezir preporučuje: 3 TV serije

Ukoliko vam je dosadilo da se „borite” oko daljinskog upravljača sa ukućanima i dosta vam je ubeđivanja oko toga da li će se gledati Svetsko prvenstvo ili neki drugi sadržaj, predlažemo vam 3 serije koje će pomoći da prekratite vreme i neosetno premostite ovaj period kada „najnevažnija sporedna stvar na svetu” kao groznica drma gotovo 1/3 planete. U redovima koji slede predstavićemo vam siže tri ostvarenja za koja se nadamo da će vam se dopasti.

Killing Eve

Ako ste se uželeli akcije poput onih koje ste gledali u filmovima „Nemoguća misija” ili serijalu o Džejms Bondu onda je ostvarenje Killin Eve prava serija za vas. Radnja prati sociopatu Villanel (Džodi Komer), koja za život zarađuje kao plaćeni ubica.

Njeno samopouzdanje i raznovrsnost načina likvidacije svojih žrtava, uz podršku moćne organizacije za koju radi, doprinosi tome da bude neuhvatljiva. Međutim u istragu i potragu za ubicom se uključuje i Eve, koju igra fantastična Sandra Oh, i pretvara ovu potragu u lični okršaj između dve snažne žene. Dinamična radnja i nepredidivi obrti, najbolja su preporuka za ovo ostvarenje.

Patrick Merlose

Miljenik ženske publike Benedikt Kumberbač kao da ne zna za loše role. Uloga Patrik Melrosa nam pokazuje glumčev dramski potencijal i lagano nas uvodi u mračni svet ovog antiheroja.

Dok se sloj po sloj njegove ličnosti a samim tim i priče razotkriva, dozvoljavajući nam da razumemo šta je Patrika načinilo takvim kakav je danas i gde se kriju njegovi demoni, uživaćete u dovitljivim dijalozima, monolozima i uživati u izvrsnoj fotografiji. Preporuka sa velikim P.

Atypical

Poslednja preporuka je tu da vas zabavi, nasmeje i razonodi. U fokusu priče je mladi momak Sem Gardner (Kir Gilkrist) koji ima dijagnozu visokofunkcionalnog autizma i koji uz pomoć porodice i prijatelja pokušava da pronađe svoje mesto u društvu kako bi se uklopio i vodio život baš kao i ostali tinejdžeri, njegovi vršnjaci.

U tom nastojanju on upada u niz komičnih i neobičnih situacija koje u kombinaciji sa dramskim situacijama koje proživljavaju njegovi ukućani sveukupno daju veoma zanimljivo ostvarenje pogodno za „bindžovanje”

Share