Plezir – Jul/Avgust 2015.

Letnji dvobroj Plezir magazina!

Plezir-dvobroj

“Ne čeznemo za određenim mestima, već za osećanjima koja ona bude u nama.“

Sigmund Graf

Ovog meseca smo puno pričale o putovanjima, razmišljale o promenama i iskustvima koja ona nose. Ako ste te sreće da možete barem na trenutak da promenite svoje svakodnevno okruženje, pokušajte da ove godine uradite nešto drugačije, proširite svoje vidike, upustite se u avanturu i otkrijete za šta ste sve sposobni. Gledajte širom otvorenih očiju i upijajte lepotu oko sebe ne samo kada putujete, već to primenite i na svakodnevni život.

Letnji dvobroj Plezira donosi vam intervjue sa čak dva vrsna fotografa i umetnika, priče o pivu i kraft pivarstvu, intervjue sa najinteresantnijim predstavnicima proizvodnje zanatskog piva na našim prostorima. Sugerišemo vam koju hranu najbolje kombinovati uz koju vrstu piva, govorimo o podeli i vrstama piva koja je mnogo više od one uobičajene na svetlo i tamno. Ako sebe zovete ljubiteljem piva – ove stvari morate znati. Uz pivo dobro ide muzika, pa je zato tu i uvod i priča o metalu.

Tu je i veliki segment ovog broja koji čini moda, stoga vam donosimo izveštaje sa nedavno završenog Berlin fashion week-a (Da! Plezir je bio na licu mesta), izveštaj sa BAFE – manifestacije koja promoviše mlade alternativne dizajnere čiji smo jedan od medijskih pokrovitelja.

Intervjui, modni editorijali i zanimljive priče čekaju na vas.

Redakcija Plezira vam želi nezaboravno leto, a mi se vraćamo sa novim brojem u septembru. Živeli!

Novi broj možete prelistati ovde, ali i download-ovati i čitati offline.

Sada brzo klik na sliku. Čekamo vaše komentare.

 

Share