Muzej Jugoslavije te poziva #OSTANIUMUZEYU

Dok provodite vreme kod kuće, budite radoznali, istražujte i učite uz besplatne onlajn programe. Razmrdajte ljubopitljivost u sebi i pridružite se virtuelnim šetnjama.

foto: Nemanja Knežević

Neki od sadržaja koji vas očekuju su: aktuelna izložba „Projekat Jugoslavija” prilagođena online formatu, brojni edukativni sadržaji, virtuelna vođenja kroz tematske izložbe, bliže upoznavanje sa bogatom kolekcijom živopisnih predmeta iz fonda našeg muzeja, autorski tekstovi kustosa i kustoskinja Muzeja Jugoslavije.Budite odgovorni i ostanite u muzeYU!

Izložbu „Projekat Jugoslavija”, koja je bila aktuelna u prostoru Muzeja 25. maj, a koja uključuje intervjue sa 100 sagovornika i sagovornica različitih uzrasta i profila iz svih zemalja nastalih nakon raspada nekadašnje države, publika u celini može da pogleda na sajtu Muzeja Jugoslavije.

Ukoliko želite da se informišete o dostupnim sadržajima drugih muzeja i institucija kulture u zemlji i inostranstvu, pratite hashtagove na društvenim mrežama: #MuseumAtHome, #MuseumsFromHome, #IStayHome_IStayWithArt

Share