Mladi talenti: Dušan Krtolica

Da li ste čuli za Dušana Krtolicu?

Dušan je jedanaestogodišnji dečak iz Srbije za čiji sam talenat čula zaobilaznim putem. Naime, američki sajt huffington post je objavio na svom sajtu priču o talentovanom dečaku iz Beograda koji sa svojih 11 godina iza sebe ima pet izložbi, od toga dve samostalne.

dusan-krtolica

Dušan crta grafitnom olovkom i crta životinje. Njegov san je da jednog dana oslika čitavu enciklopediju životinjskog carstva. On smatra da je njegov rad proizašao iz njegove obaveze prema svetu koji nas okružuje i kome se divi.

dusan-krtolica2

Ovaj talentovani jedanaestogodišnjak je prvo počeo da crta pa tek onda prohodao. Od voje četvrte godine pohađa školu slikanja i crtanja “Slikarski atelje Čarli“. Sigurni smo da mladog Dušana očekuju velike stvari i da će se o njemu u budućnosti još mnogo toga čuti.
Ako želite da budete u toku sa Dušanovim radom, možete ga pratiti putem njegovog ličnog bloga.

dusan-krtolica3 dusan-krtolica4 dusan-krtolica5 dusan-krtolica6 dusan-krtolica7 dusan-krtolica8 dusan-krtolica9 dusan-krtolica10 dusan-krtolica11 dusan-krtolica12 dusan-krtolica13 dusan-krtolica14 dusan-krtolica15 dusan-krtolica16 dusan-krtolica17

Share