EUFORIJA UŽIVO STIŽE NA BAŠTA FEST!

Prijateljstvo i saradnja Bašta Festa i muzičkog dvojca Buč Kesidi se nastavlja! Poslednje večeri festivala, 04. jula, nakon projekcije filma „Lihvar“ od 22:30h publika će imati priliku da gleda bioskopski muzički film „Buč Kesidi: Euforija uživo“. Ovo filmsko-muzičko ostvarenje donosi nova izvođenja pesama sa albuma „Euforija“ i nekoliko starih hitova, a sve to na filmskom platnu.

Nakon što su nastupali na šestom Bašta Festu, ove godine nam stiže i nova Bašta himna koju je Buč Kesidi uradio za festival. Kratak tizer vas čeka na festivalskom Instagramu, a sigurni smo da pesmu nećete moći da izbacite iz glave u festivalskim danima. Posebno dok budete pogađali koje su vaše ključne reči!

A kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac ovog poznatog benda, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame „Yugodiskaća“, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva „Buč Kesidi: Euforija uživo“ čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kosić.

Osmišljen u formi ekranizovanog koncerta sa interesantnim zapletom koji nas vraća u epohu 60-ih godina, film će publici omogućiti da uživa u koncertnom izvođenju numera koje su obeležile album „Euforija“. Među njima su istoimena pesma koju je publika odmah sjajno prihvatila, kao i „Nema ljubavi u klubu“, „Đuskanje ne pomaže“, „Nedelja ujutru“, „TIHO“ i druge.

Režiju filma „Buč Kesidi: Euforija uživo“ potpisuje David Jovanović, koautori scenarija su David Jovanović i Đorđe Kosić. Glumačku ekipu, pored članova benda, čine: Miona Marković, Jana Bjelica, Tamara Milošević, Nikola Pavlović, David Jovanović, Vladimir Jocović, Branislav Platiša, Jovan Savić, Rajko Orlić. Izvršni producenti filma su Relja Milanković za Bassivity Studios i Nikola Jovanović za Kontra rights. Producenti filma su David Jovanović, Marija Simić i Janko Đorić.

Share