Mandragora---carstvo-mirisa12

Mandragora i Plezir vam poklanjaju prirodni parfem

Sa mirisnim carstvom Mandragora smo vas nedavno upoznali, a ceo intervju možete pročitati ovde. Kako bismo vam pružili priliku da se sa brendom upoznate i lično odlučili smo, u dogovoru sa Natašom, da vas nagradimo jednim predivnim, prirodnim parfemom iz njene male manufakture. U pitanju je parfem Cloudwalker koji će vas osvojiti svojim nežnim notama.

Cloudwalker: Da li ste spremni za jednu čajanku na oblaku? Be our guest!

Note: jorgovan i amiris.

Mandragora---carstvo-mirisa12

Kako biste se prijavili za nagradnu igru potrebno je da lajkujete Facebook stranicu Plezir magazina, zatim Facebook stranicu Mandragora i da ostavite komentar u kome ćete navesti vaš mejl kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Igramo se 7 dana, a pobednika će odlučiti Random.org. Srećno!

Update:

Nagradna igra je završena, hvala svima na učešću. Perfem Cloudwalker je osvojila čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 10, Danijela. Čestitamo!

Share

About Tea

31 thoughts on “Mandragora i Plezir vam poklanjaju prirodni parfem

  1. Moja supruga obozava parfeme a najvise voli prirodnu kozmetiku.Mogu samo da zamislim koliko bi se obradovala ovom parfemu i siguran sam da bi ubrzo postao njen omiljen.Kao mama ona veoma vodi racuna koju kozmetiku koristi jer tako daje primer nasim cerkicama.Moram da kazem da je i mene navukla na prirodnu kozmetiku.Ovo bi bio prvi put da ja njoj poklonim nesto prirodno i znam da bih je bas iznenadio.

  2. Upoznala sam Mandragoru na jednom od sajmova, divna je, a parfemi su joj vau svi do jednog :3

  3. Predivno,obozavam prirodnu kozmetiku,nju najvise i koristim za sebe i svoje cerkice.Mnogo bih volela da se upoznam sa Mandragora proizvodima,deluju predobro :)

  4. Obozavam prirodnu kozmetiku i skoro sam sve iz porodice nagovorila da je koriste,ali za prirodan parfem prvi put cujem.Pogledala sam fb stranicu Mandragore i odusevljena sam kako sve lepo izgleda a jos lepse je upakovano.Mnogo bih volela da bas ja probam nesto od njihovih predivnih proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*