Viber i Spotifaj saradnja

San Francisko, maj 2023 – Rakuten Viber, aplikacija za bezbednu i privatnu komunikaciju među mesendžerima, objavio je partnerstvo sa globalno priznatom muzičkom striming platformom Spotify. Zahvaljujući ovoj saradnji, Viberovi korisnici će moći da uživaju uz svoju omiljenu muziku, bez reklama i oflajn, na jednoj od najvećih muzičkih striming platformi, korišćenjem ponude za besplatno tromesečno probno korišćenje Spotify Premium paketa, ili uz 90 posto popusta na isti – u zavisnosti od dela sveta iz kojeg korisnici potiču.

Viber se ponosi ogromnim brojem korisnika širom sveta – a naročito u regionima centralne i istočne Evrope i Azije-Pacifika, u kojima beleži i 98% udela na tržištu. Imajući to u vidu, on predstavlja idealnu platformu za dalju popularizaciju Spotifyjevih usluga u novim sredinama.

Generalni izvršni direktor Rakuten Vibera, Ofir Ejal, sa velikim entiuzijazmom opisuje ovu saradnju: “Muzika je oduvek bila moćni vid komunikacije među narodima sveta i Viber je, kao aplikacija za komunikaciju, srećan da im u tom smislu služi. Cilj i želja svih u Viberu je da našim korisnicima pružimo niz zabavnih funkcionalnosti koje se lako koriste – i to je upravo ono što ova saradnja nudi. Udruživanjem snaga sa Spotifyjem Viber ne samo što obogaćuje živote svojih korisnika izuzetnim muzičkim iskustvom – već konsoliduje svoj status kao vodeće super-aplikacije.”

Mark Hazan, potpredsednik sektora za razvoj poslovanja i partnerskih odnosa kompanije Spotify, ovim povodom kaže: “Sa uzbuđenjem stupamo u saradnju sa Viberom i upoznavanjem sa njegovom strastvenom zajednicom korisnika na tržištima na kojim naša platforma tek treba da raste u popularnosti. Kroz ovo partnerstvo Viber će nesumnjivo pružiti značajnu dodatnu vrednost u odnosima sa svojim korisnicima. Uz pristup ka preko 100 miliona pesama na Spotifyju korisnici Vibera će moći da slušaju svoju omiljenu muziku, ali i otkriju nove zvezde muzičke scene.”

Ova ponuda će biti dostupna Viber korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama* će biti u mogućnosti da besplatno aktiviraju premijum pretplatu u trajanju od 3 meseca. Opunomoćenim korisnicima na Filipinima i u Vijetnamu** biće ponuđen posebni popust (do 90%) na premijum usluge. Korisnici će moći da aktiviraju ponudu kroz određeni broj Viberovih rešenja na raspolaganju unutar aplikacije: “nejtiv” oglasima bogatog sadžaja, banerima na “Explore” ekranu, direktnim porukama korisnicima u aplikaciji i postovima na Viberovim zvaničnim nacionalnim kanalima.

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Na ovaj način će korisnici Vibera od sada imati pristup najboljoj muzici na svetu sa vrha njihovih prstiju – bilo kada oni to poželeli i bilo gde boravili! Za pristup ponudi, proverite da li ste preuzeli najnoviju verziju aplikacije Viber: https://vb.me/purplepr

* Za probu premijum paketa usluga, opunomoćeni korisnici moraju biti iz gorenavedenih zemalja, da su stariji od 18 godina, novi ili postojeći korisnici usluga Spotify a koji prethodno nisu koristili gorenavedene usluge u svojim zemljama, niti su bili pretplatnici bilo kog “Spotify Premijum” paketa usluga.

**Za mini-probe Premijum paketa, samo dostupnih na Filipinima i u Vijetnamu, svaki korisnik je u mogućnosti da dobije ponudu sa popustom kroz Viber – jedanput.

Share