Upoznajte autorku Mamasita nakita

Danas vas upoznajemo sa jednom kreativnom mamom koja je inspiraciju za pokretanje svog mini brenda nakita pronašla u svojim mališanima i njihovim nestašlucima. Upoznajte Aleksandru Nikolić Milovanović, autorku zanimljivog nakita pod nazivom Mamasita.

Šta te je privuklo izradi nakita, kako je nastao brend Mamasita?

Oduvek sam volela detalje i nakit, ali sam vremenom zbog dece, prestala da nosim gotovo sve, jer bi mi često povukli minđušu, iskidali ogrlicu… Kako sam drugi put postala mama bilo je tako zanimljivo nositi nešto lično, vezano za imena dece ili neki bebi detalj. Smislila sam šta želim i uz podršku supruga i sestre, krenula u Mamasita priču.

U šarolikoj ponudi tvog mini brenda nama su posebno zapale za oko narukvice od kože sa motivom šarmera Miki Mausa. Kako je nastao ovaj model i nameravaš li da nastaviš u ovom pravcu i kreiraš još modela inspirisanih crtanim junacima?

U ponudi imamo prirodne materijale, glitere ali i poludrago kamenje. Šarmantni Miki Maus je definitivno i moj omiljeni model koji je i najprodavaniji. Inspirisana mojim prijateljem Filipom Đ. koji je malo, veliko dete, nastala je narukvica u ovom obliku. Došao je kod nas odeven u svom stilu noseći Dizni ranac i zamolio me da napravim nešto za njega. Tada sam shvatila šta objedinjuje sve nas, male i velike. Tako je nastao Miki koga nose i vole sve generacije i svi članovi moje porodice.

upoznajte-autorku-mamasita-nakita

Šta si novih modela pripremila za predstojeće praznične dane?

Svako može osmisliti svoj komad nakita, a kako se bliže praznici u ponudi su modeli sa pahuljama, irvasima, poklonima, Deda Mrazom i sneškom, svim onim što čini zimsku idilu.

Pripremaš li neke novitete za najmlađe?

Za najmlađe su tu personalizovani lančići za dude, kao i narukvice kožice i končići, jer su zbog bezbednosti za njih najpogodniji. U pripremi su lančići glodalice od gumenih perlica u veselim bojama.

Gde zainteresovani mogu da pronađu tvoje rukotvorine?

Trenutno je moguće samo online poručivanje preko Facebook-a i Instagrama, a uskoro ćemo biti i u nekom od maloprodajnih objekata. Ciljna grupa su nam sva vesela bića, velika deca koja vole da obraduju dragu osobu.

upoznajte-autorku-mamasita-nakita3

POKLONI ZA VAS

U dogovoru sa Aleksandrom, autorkom Mamasita nakita odlučili smo da nekoga od naših čitalaca obradujemo poklonom iznenađenja. Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili za učešće u nagrađivanju jeste da lajkujete stranicu Mamasita, ostavite ovde komentar i šerujete objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Igramo se 7 dana. Srećno!

Update

Nagradna igra je završena, a dobitnica Mamasita poklona iznenađenja je naša čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 20 – Olivera Babić. Čestitamo!

Share