Upoznajte autorku koja stoji iza radova DV Handmade

Danas vas upoznajemo sa Danijelom Vuković koja stoji iza kreativne radionice DV Handmade.

upoznajte-autorku-koja-stoji-iza-radova-dv-handmade2

Danijela živi u Budvi sa mužom i trogodišnjom ćerkicom i njen hobi je pletenje. Uz pomoć interneta i brojnih tutorijala sama je naučila kako se plete i u tome uživa.

Voljela bih da sam imala neku bakicu da me nauči još nekim stvarčicama, ali nažalost nisam. Tako da sve što znam, i što još uvijek učim, je preko interneta.

U DV radionici najčešće se prave stvari za decu kao što su pletene kapice, igračkice žirafice, prekrivači za dečja kolica i krevece, no često se nađe i ponešto za odrasle poput trakica za glavu ili toplih kapa. Svaki predmet je moguće personalizovati i dopuniti detaljima po želji u boji u kojoj vi to želite. Svi predmeti su izrađeni od materijala koji su meki na dodir i jednostavni za održavanje, a uz svaki dobijate kartončić sa uputstvom održavanje.

U dogovoru sa Danijelom odlučili smo da vam poklonimo jednu pletenu traku koja će vam čuvati uši i biti ukras na glavi u narednim hladnim danima koji dolaze. Zapratite DV Facebook stranicu, ostavite ovde komentar i podelite objavu putem društevene mreže po izboru. (Facebook, Twitter, Google +). Nagrađivanje traje 5 dana. Srećno!

Update

Nagradna igra je završena, a pletenu traku je ostvojila naša čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 4 – Joka 67. Čestitamo!

upoznajte-autorku-koja-stoji-iza-radova-dv-handmade

Share