TRIND preparati, preparati za negovane ruke

Lepe, negovane ruke i nokti su imperativ kada govorimo o dobrom izgledu. Slabi nokti koji lako pucaju, listaju se, zanoktice i suve ruke koje peckaju i bole su veoma neprijatna pojava koja često pogađa sve nas, a osim što ume da bude bolno i neprijatno, izgleda i veoma neprivlačno. Hladnije vreme, vetar, poslovi koji zahtevaju kontakt sa hemikalijama ili dugotrajno držanje ruku u vodi, ali i neadekvatna nega najčešći su uzroci ovih nelagoda. Proizvodi koji vam obećavaju čuda neretko imaju čitav niz štetnih sastojaka koji nanose štetu opštem zdravlju vašeg organizma.

trind-sajt

Čitaoci Plezira su već navikli da u rubrikama koje se bave negom pokušavamo da pronađemo ako ne u potpunosti prirodne preparate i kozmetiku, onda barem njihovu zdraviju alternativu sa što je moguće manje štetnih sastojaka. Zato vam danas predstavljamo brend Trind. Trind je holandski brend koji je u svetu već godinama sinonim za zdrave nokte i ruke, o čemu svedoči njihovo dugogodišnje iskustvo i upotreba po prestižnim spa centrima i salonima, a u poslednje vreme moguće ih je pronaći i kod nas. Uvoznici preparata ističu kako  je njihova prednost u odnosu na konkurenciju u tome  što probleme tretiraju i leče, a ne samo maskiraju. Razgovarali smo sa uvoznikom iz firme Kolino koja je proizvode nedavno dovela na naše tržište. Osim što su uvoznici, oni imaju direktan kontakt sa proizvodima budući da su u stalnom kontaktu sa preparatima jer ih svakodnevno testiraju zajedno sa mušterijama u svojim salonima. Isklučivo pozitivne reakcije su više nego jasan pokazatelj da ono što proizvođač obećava zaista i ispunjava.

trind-sajt3

Osnova svakog dobrog manikira i pedikira su zdravi nokti. Ukoliko želite da ovaj izgled postignete prirodno potrebno vam je strpljenje i naravno kvalitetan preparat. Brza rešenja poput gelova, akrila, izlivanja noktiju.. trenutno će rešiti problem, ali čim prestanete sa ovim načinima manikira vaši nokti će i dalje biti u stanju kao i pre, ako ne i gorem zbog turpijanja nokatne ploče.

„Kada govorimo o nezi noktiju, postoji nekoliko preparata koji se mogu pohvaliti kako svojim sastavom tako i učinkovitošću. Trind Nail Balsam je zamišljen kao proizvod koji imitira prirodnu vlažnost koju nokat poseduje. On u sebi sadrži korisne materije koje noktu obezbeđuju potrebnu vlažnost i omogućavaju njeno duže zadržavanje. Kao i Trindov balzam za zanoktice, ovaj preparat je zasnovan na tehnologiji Oil-free, što znači da pruža potrebnu vlagu bez zadržavanja masnog taloga na noktu što je vrlo važno ukoliko nakon balzama želite da nalakirate nokte. Glavni sastojci balzama su prirodni hidratori poput D-Pantenola i Phytantriol-a, kao i BIOTIN poznat kao vitamin H. Redovnom upotrebom balzama štitite nokte i kožu i pospešujete njihov prirodan rast“ rekli su nam u Kolinu.

trind sajt5

I dalje ostajemo u domenu nege i oporavka noktiju i tako dolazimo do još jednog velikog trenda kada je nega u pitanju. O keratinu kao proteinu se u poslednje vreme dosta govori i sigurno ste čuli za tretmane koji uključuju ovaj protein. Keratin je protein koji se nalazi u našim noktima i kosi, čuva njihovu elastičnost pa ne čudi sve češća upotreba preparata sa dodatkom keratina. „Kompanija Trind je prva kompanija koja je pronašla vezu između nedostatka keratina u noktima koji postaju ispucali i bez sjaja i baveći se ovim problemom osmislila svoje tretmane koji u svom sastavu imaju ovaj dragoceni protein. Trind Keratin Nail Restorer i Trind Keratin Nail Protector su preparati koji svaki na svoj način uspostavljaju ravnotežu i vraćaju vlagu noktu. Restorer se koristi nekoliko puta u toku dana kako biste intenzivnim hranjenjem pospešili brz oporavak i preko njega se ne maže lak za nokte. Protector, kao što mu ime i kaže štiti nokat i učvršćuje ga, a preko njega možete mazati lak.

trind-sajt6

Poslednji u ovoj grupi proizvoda za negu i oporavak noktiju je Trind Nail Revive. U pitanju je ojačivač koji u svom sastavu nema formaldehida i koji se za najbolje rezultate nanosi jednom dnevno u periodu od 4 nedelje. Nakon ovog perioda tretman se nanosi  jednom nedeljno kako bi nokti ostali zdravi i jaki.“

trind-sajt8

Zanoktice su još jedan estetski problem koji može da naruši željeni izgled i učini da izgledamo neuredno. Neretko se dešava da problem sa zanokticama sami izazovemo bilo nepravilnim manikirom, grickanjem ili nanošenjem preparata za jačanje noktiju na predeo oko nokta pa osim željenog jakog nokta dobijemo i ojačale zanoktice.  Kako biste rešili ovaj problem izdvojili smo vam nekoliko proizvoda koji su se zaista dobro pokazali. „Trind Cuticle Balzam je proizvod koji je baziran na vodi i nanosi se uz pomoć četkice. Tvrda zadebljanja na koži nokta i zanoktice brzo apsorbuju balzam, pri čemu ne ostavljaju tragove na površini nokta kao ni bespotrebne taloge od ulja.“ Ukoliko više preferirate metod gde zanoktice mackate kremicom ili želite brže rezultate, još jedan proizvod možete koristiti u kombinaciji sa već spomenutim balzamom za zanoktice. „Trind Extra Moisturising Cuticle Cream je krema koja sadrži pažljivo birane omekšivače i prirodne hidratatore koji nadoknađuju izgubljenu vlažnost. Krema deluje na zanoktice, čineći ih mekšim i savitljivijim. Nanosi se na obe strane nokta, posebno na lunulu (beli deo nokta u obliku polumeseca), a onda se pažljivo  umasira u kožu  rotirajućim pokretima. Nakon toga se zanoktice  lagano potisnu uz pomoć štapića za manikir.“

trind-sajt4

Nakon što ste rešili problem sa ispucalim i oštećenim noktima i zanokticama vreme je da se bacimo na zanimljiviji  i devojkama omiljeni deo manikira, a to je bojenje noktiju. Muškarci, nažalost, u ovom delu priče teško mogu da se prepoznaju, ali ko zna kako se trendovi brzo smenjuju možda u jednom trenutku i oni  stanu u red za lakiranje. Sećamo se da je Dejvid Bekam svojevremeno imao lakirane nokte.

Izbor lakova za nokte na našem tržištu je zaista veliki, međutim nema puno preparata koji osim privlačne nijanse mogu da ponude istovremeno i negu. „Trind lakovi u sebi sadrže korisne sastojke koji će ne samo obojiti vaš nokat, već ga učiniti čvršćim i hidriranim kako ne bi gubio na vlažnosti.“ Izbor boja je sasvim zadovoljavajući. a mi smo se malo poigrali i napravili svoj izbor boja u skladu sa godišnjim dobom.

trind-sajt7

Da ne bismo ostali samo na priči, odlučili smo da našim čitaocima pružimo priliku da sami isprobaju navedene proizvode i uvere se u njihov kvalitet. Zato smo u dogovoru sa Kolinom organizovali nagrađivanje u kome ćemo izvući čak tri dobitnika koji mogu da biraju između 3 nagrade:

1. Trind Keratin Restorer i Trind Keratin Protector
2. Trind Nail Revive Natural
3. Trind Caring Color CC192 i Trind Caring Color CC175

trind-sajt2

Kako biste se prijavili za učešće potrebno je:

Pobednike ćemo proglasiti za 7 dana (5.11.). Srećno svima!

UPDATE:

Izvukle smo dobitnice Trind poklona. Dobitnice su….:

1. Daria Milutinovic za Trind Keratin Restorer i Trind Keratin Protector

2. Jelena Videnovic za Trind Nail Revive Natural

3. Milica Milosevic-Meseldzija za Trind Caring Color CC192 i Trind Caring Color CC175

Devojke čestitamo! Javite svoje utiske kada budete testirale proizvode.

Share