Top 5 lifestyle-dizajn blogova koji će vam ulepsati dan

Kada ustanete mrzovoljni i sve vam ide na živce, najbolje je motivisati sebe malim stvarima i ritualima poput puštanja omiljene pesme, mirisanja najdraže mirisne note i ispijanja čaja ili kafe na svom balkonu ili nekim drugim ritualom koji će vas opustiti.

Ako ništa od ovoga ne upali, a vi ste zbog obaveza prikovani za kuću i nemate vremena da izadjete da se izduvate predlažem vam neke od omiljenih dizajn/lifestyle blogova uz koje ćete odlutati i uživati u lepom dizajnu, kreativnim idejama i pozitivnoj energiji koja je ovde gotovo opipljiva.

http://www.beatpie.com je domaći blog koji skoro napunio 4 godine i koji vodi Jovana koja, najjednostavnije rečeno, ima oko za lepo. Blog vodi iz Budimpešte pa ćete s veremena na vreme imati prilike da vidite i neke crtice odande. Dnevna doza umetnosti, dizajna, mode i svega onoga što godi svakom oku. Osim toga, Jovana preporučuje odlične filmove i pronalazi fenomenalne stare fotografije koje će vas sigurno inspirisati.

beatpie-2 beatpie-3

http://maliiv.blogspot.com je adresa bloga Slurporama&Cutensils čije stranice vredno popunjava jedna Ivana, online zajednici poznatija kao Mali Iv. Njen blog smo već spominjali u časopisu, ali zaslužio je da se ponovo nađe na listi kada govorimo o dizajnu i lepim stvarima. Ivana je grafički dizajner, ona crta, piše, ukrašava, fotografiše, a njen zarazni entuzijazam i pametni i korisni uradi sam projekti razmrdaće i razbuditi vašu kreativnost.

maliiv maliiv2

http://jedanfrajeribidermajer.com vodi još jedna divna Ivana. Blog je posvećen venčanjima, ali ne onim venčanjima koja vam verovatno prva padnu na pamet kada vas u Srbiji neko pozove na svadbu. Ivana i njene kreativne ideje, dekoracije i odlične fotografije dokaz su da se uz dobru organizaciju i prave ljude bilo gde na svetu može stvoriti nešto lepo i jedinstveno. Ivana je nadarena za pisanje pa njeni postovi osim vizuelnog imaju još jedan element koji će vas kupiti na prvo čitanje. Preporuka od srca za ovo divno mesto od nekoga ko čak i ne voli venčanja.

Jedanfrajeribidermajer Jedanfrajeribidermajer2

http://sonjasillyworld.com je blog koji piše Sonja. Sonju ste već imali prilike da upoznate posredstvom Plezir magazina, gde je do skoro sa našim čitaocima delila svoje fotografije, recepte, grafička rešenja i intervjue. Sonja na svom blogu piše o lepim stvarima koje njoj ulepšavaju dan, a svojim fotografijama i idejama sigurna sam ulepšaće i vaš.

sonja sonja3

http://www.missmoss.co.za je baš kao i naša Jovana (Beatpie) neko ko ima oko za lepe stvari. Diana je grafički dizajner, bloguje iz Kejp Tauna i svakodnevno obaveštava o novim modnim saradnjama, kreativnim umetnicima, dizajnerima, uređenju enterijera i svim onim lepim stvarima koje će vam instant popraviti raspoloženje. Njen nepretenciozan stil i lep, pregledan dizajn omiljene su stavke zbog kojih posećujem i preporučujem ovaj blog.

missmoss 3 missmossKako vam se svideo moj izbor? Koje biste sajtove/blogove vi preporučili?

Share