POKLANJAMO KARTE: Koncert Beti Đorđević i praizvedba komedije Karla Goldonija “Zabranjeno voće”

Komedija ZABRANJENO VOĆE na Sceni od 20h, i koncert BETI ĐORĐEVIĆ u Klubu Akademije 28, sa početkom u 21.30h

poklanjamo-karte-koncert-beti-djordjevic-i-praizvedba-komedije-karla-goldonija-zabranjeno-voce “Zabranjeno voće” nastalo je po tekstu jednog od najznačajnijih komediografa u istoriji pozorišta,  Karla Goldonija, a odlikuju ga raskošni kostimi i atraktivna glumačka podela sastavljena od      afirmisanih glumaca iz raznih beogradskih pozorišta. Predstava u kojoj briljiraju Snežana Savić i  Milica Milša, smeštena je u XVIII vek, i to u vreme čuvenog venecijanskog karnevala…

U javnosti poznata kao jedna je od najvećih džez i soul zvezda na ovim prostorima, Beti Đorđević је postala slavna još davne 1976. godine, nakon što je na čuvenom “Beogradskom proleću”, otpevala “Počnimo ljubav iz početka”. Od tada se njena karijera kretala uzlaznom putanjom; nije bilo festivala i koncerta u zemlji na kome nije učestvovala, nastupala je i po džez klubovima u Nemačkoj, a jedna je od retkih izvođača koji su pevali za Maršala Tita.

Ove subote u Klubu Akademije 28 publika će imati priliku da uživa u glasu ove istinske dive domaće muzičke scene, izvodeći najkvalitetnije džez standarde iz svog zavidnog repertoara, u pratnji benda Kalvarija u sastavu: Anđelko Duplančić – gitara, Dule Jovanović – klavir, Slaviša Pavlović Stenli – bas, Saša Radojević – bibnjevi.

Ulaz na koncert je slobodan, a mesta se mogu rezervisati na: 011 3619 342

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni Akademije 28.

Karte na poklon:

U dogovoru sa Akademijom 28 poklanjamo vam 3×2 karte za predstavu Zabranjeno voće, potrebno je samo da u nastavku ostavite komentar sa vasim imenom. Dobitnike objavljujemo u subotu.

Update

Nagradna igra je završena, a večeras u pozorište idu čitateljke koje su ostavile komentare pod brojem 2, 3 i 6 – Dragce86, JOKA67 i Anja. Čestitamo i lep provod. Javite nam se što pre na mejl ili stranicu kako bismo vas najavili da dolazite večeras.

Share