Pogledajte predstavu 21 skok u ljubav

Naredno izvođenje predstave ,,21 skok u ljubav” Dine Radoman zakazano je za 6. april u Vuk teatru na sceni ,,Kult” s početkom u 19:30h.

Predstava koja je sastavljena od 51 pesme 21 pesnika, predstavlja urbanu priču o ljubavi i unutrašnjim putovanjima namenjena gledaocima svih generacija.

Dina Radoman je pozorišna rediteljka i vizuelna umetnica. Pozorište oseća kao svoj centar. Osluškuje fantazije, svoje i tuđe. Eksperimentiše. Razmišlja o prostoru: fizičkom, mentalnom, prostoru poezije, prostoru kao nosiocu emocije. Poslednjih godina zaokupljena je poezijom i putevima kojima ona prelazi u druge umetničke forme: teatar, fotografiju, ples, performans, instalaciju. Sa studentima kojima je na Novoj akademiji predavala Scenski dizajn istraživala je – Kako poezija postaje prostor?

,,Poezija kod mnogih, pogotovo mladih ljudi, stvara izvesnu vrstu otpora kao nešto nerazumljivo ili daleko. Ideja za našu predstavu rodila se kao želja da savremenu poeziju približimo svima, posebno mladima jer ona je danas relevantna ne samo u kontekstu tema kojima se bavi, već i veoma komunikativna zbog živog jezika kojim mlađi autori pišu.”

U predstavi igraju Nikola Stanković, Nevena Radulović i Miona Petrović. Ekipa predstave vam poručuje da joj dozvolite da vas povede na putovanje kroz intimne svetove, slučajnosti, uzbuđenja, nenadane radosti, čežnje, snove i strahove.

Share