Plezir – Decembar 2015.

Decembarski broj Plezira + muški dodatak!

plezir-naslovna

Neću ni da počinjem priču o tome koliko brzo je ova godina „proletela“. Ono što me raduje je činjenica da je iza nas mnogo uspešnih brojeva koji zaokružuju jednu godinu i celinu, kao i to da je iz meseca u mesec sve više vas koji nas pratite i podržavate.

Ove godine prvi put smo pokrenuli akciju #praznicizasve kojom smo želeli da motivišemo ljude da se svako od nas potrudi i ulepša nekome praznike. Više o inicijativi čitaćete u nastavku broja. U ovom broju vas očekuje još jedan prvenac, po prvi put tu je i specijalni, lajfstal dodatak posvećen muškarcima. Videćete ispod. 🙂

Očekuju vas priče o praznicima, prazničnom dekoru, novogodišnjim odlukama i interesantnim tradicijama koje se praktikuju u različitim delovima sveta u vreme praznika. Naše uobičajene teme iz ekologije, mode, nastavak sage o metalu, malo drugačije preporuke serija i filmova, intervju sa jednom divnom devojkom čiju knjigu željno iščekujemo i još mnogo toga. Nije red da vam sve odmah otkrijemo.

A SAD, klik na sliku ispod za čitanje i download:

Sada kada ste pregledali novi broj Plezira imamo jedno iznenađenje za vas. Tu je i naš prvi izdvojen dodatak da muškarce. Drage devojke ne dajte se zavarati teme u nastavku nisu ekskluzivno muške i verujem da ćete uživati.

Klik na sliku ispod!

Share