PLANERI

SAVEZNICI KOJI ĆE VAM ORGANIZACIJU VREMENA UČINITI ZABAVNOM

Volite štampu, dobro dizajniran dezen, obožavate da listate Pantone nijanse, volite šarene olovke i nalepnice? Ne uspevate da ispunite jedan rokovnik do kraja pre nego što pređete na drugi i lepši? Obaveštavamo vas da su vaše sumnje bile opravdane, vi ste planer zavisnik. Ako vam je namera da se izlečite onda ovaj tekst nije za vas jer vam predstavljamo nove planere na regionalnom tržištu i podsećamo na neke već poznate.

Moj pozitivdžija
Brend Moj pozitivdžija je poput prijatelja koji je beskrajno optimističan, uvek spreman da vam na vaših hiljadu zašto da hiljadu i jedno zato koje će vas pogurati napred. Inspirativne poruke ispisane zanimljivim fontom u pastelnim tonovima na jastučićima i šoljama, uramljeni posteri koji će vas podsetiti zašto ste posebni. Ako ste već osvojeni onda će vas informacija da Moj pozitivdžija pravi planere (sa dodatnim nalepnicama unutar) potpuno oduševiti. Planer broji 80 strana, predviđen je za godinu dana, počev od septembra ove godine, a imate mogućnost izbora između tri različita dezena na koricama povezanim spiralom. Moj pozitivdžija vam poručuje da sanjate lepše, stvarate više i volite jače, a mi dodajemo da sve to ipak zapišete u veseli planer, čisto da ne zaboravite.

planeri2

planeri

Uređeni haos
Kada smo poslednji put pisali o jednom od prvih, posebno dizajniranih planera na našem tržištu, planer Uređeni haos je bio dostupan u jednoj verziji različitih korica, kao klasik planer, a sada je brend evoluirao pa imate mogućnost izbora između različitih sistema planiranja. Da li više volite horizontalni ili vertikalni planer, duge kolone ili mesece izdeljene na kvadratiće? Bilo da ste bloger ili zauzeti roditelj Uređeni haos vas pokriva. Želite sve obaveze na papiru i na oku tokom čitavog radnog vremena? Onda je vaš izbor stoni kalendar. Pored standardnih planera tu su i porodični kao i onaj za planiranje obroka. U ponudi su i notesi korica ispisanih inspirativnim porukama koji su odličan izbor ukoliko želite da počnete bullet journal. Šta se to novo krčka u narednom periodu? Pored klasik planera u novom ruhu za 2017. Uređeni haos je pripremio i mini ženske planere (čime je rešen problem malih torbi) kao i planere za muškarce. Dečaci, spremite se da i vi postanete planer zavisnici!

planeri3

Acro planeri
Možemo reći da smo pobornici teorije da vizuelno lep planer mnogo pomaže u produktivnosti i pridržavanju zapisanog rasporeda. Iz Hrvatske nam stiže još jedan fenomenalan planer brend. U pitanju su Acro planeri sa potpisom umetnice Eli Novaković dostupni u tri kolekcije – original, creative i premium.

planeri5

Bilo da želite da organizujete poslovne obaveze ili one kod kuće, isplanirate program ishrane ili finansija, nešto brzo zapišete ili postavite dugoročne ciljeve, Acro sve to ima u vidu. Unutar korica dimenzija 10x15cm presvučenih kariranim dezenom ili ilustracijama nekoga od lokalnih umetnika (Creative kolekcija), imate sasvim dovoljno prostora da spakujete svoj život i organizujete ga #acrossthegoals. Ne brinite, elastični povez će se pobrinuti da vam ništa ne ispadne, znamo kako je kada računi počnu da ispadaju poput konfeta. Acro planeri imaju ambasadore i u drugim evropskim državama kao i Aziji i Australiji.

planeri4

Dear Diary Maje Zorić
Dešava vam se da poručite nešto putem interneta, proverite datum prispeća koji je datiran tek za tri dana, ali ipak uporno proveravate sanduče prečesto? To je znak da ste poručili nešto što vam se mnogo dopada i jedva čekate da ga držite u rukama. Ako je u pitanju proizvod male radionice koja nešto izrađuje ručno onda znate da stiže brižljivo upakovano i da se neko zaista potrudio da i pakovanje bude podjednako neodoljivo kao i sadržaj.

planeri6

Sada kada smo vas pripremili možete poručiti beležnicu koju ilustruje umetnica Maja Zorić (koju smo imali čast da ugostimo u julsko-avgustovskom dvobroju). Dear Diary notesi su dostupni u dve dimenzije (A5 i A6), a možete birati između onih sa linijama ili bez (bullet journal u najavi ako nas pitate). Svaki notes je ukrašen ručno oslikanim dezenom koji je potom kompjuterski prenet na korice. Cveće, voće, slatkiši i crno-beli motivi, šta god da preferirate sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Beležnice su dostupne online. Savetujemo da budete brzi, neko vam u tren oka može uzeti dnevnik koji ste poželeli.

planeri7

Ženski rokovnik
Svi umemo da se zatrpamo obavezama koje nas na kraju slome, a žene posebno imaju tu tendenciju. Moto Ženskog rokovnika za 2016. je Voli sebe, a jedan od načina da to uradimo je da izbalansiramo privatni i poslovni život. Znamo da nije lako, ali zato valjda planeri i sve te aplikacije za organizaciju i postoje, iskoristite sve što možete. Ženski rokovnik u nekoliko atraktivnih dezena vam priskače u pomoć, a tu je i aplikacija Voli sebe dostupna za IOS i Android operativni sistem, koja će vas podsetiti da brinete o sebi kada vas preplave obaveze. Nešto više od 190 strana spremnih da prime sve što vam je na rasporedu i pameti nalazi se između tvrdih, šarenih korica. Kako biste dodatno ukrasili svoj planer, ali i pedantnije sortirali obaveze, na sajtu Ženski rokovnik možete poručiti i nalepnice. Ukoliko ste buduća mama, žuti tufnasti planer pod imenom Dnevnik trudnoće će vam olakšati tih posebnih devet meseci.

planeri8

planeri9

Minino planeri
Do sada ste verovatno shvatili da ćete teško izaći na kraj sa svim što treba da uradite ako to ne zapišete negde. Uzmimo kao primer venčanje. Do samog dana u kome se magija dešava ima puno haosa i nepotrebnog stresa čiji je uzrok planiranje događaja i briga oko toga da li će sve biti savršeno. Ukoliko nemate nekoga da se za umesto vas pobrine oko cveća, pozivnica i rasporeda sedenja onda vam asistent može biti Minino planer za venčanje. Unutar sveščice tvrdog poveza nalazi se sve što vam je potrebno da do detalja isplanirate venčanje. Od venčanice, preko poklona za kumove, do pozivnica, dekoracije i fotografija. Devojačko veče? Štriklirajte i tu stavku.

planeri10

Share