Ne tuguj dušo poručuje nam VIS Limunada

Novom singl numerom pod naslovom Ne tuguj dušo, VIS Limunada se osvrće na otuđenje i usamljenost kao najaktuelnije teme savremenog društvenog i individualnog života. Diskretno kritička i umereno optimistična, numera nudi ljubav kao izbavljenje od otuđenja i poručuje da ukoliko stremimo ka ljubavi – ljubav će doći.

Prateći spot odražava melanholičnu atmosferu otuđenja i izolacije, kakvu smo imali prilike da osetimo tokom prethodnih meseci. U okruženju zbunjujućeg i besmislenog bogatstva potrošačkog društva akteri spota iskazuju čežnju za dalekom prirodom kao metaforom čežnje za izgubljenim spokojem i prirodnom ljudskom bliskosti. Glavni junaci spota su mlada srpska glumica Mira Janjetović i Miodrag Ninić frontmen VIS Limunada. Režuju potpisuje Maja Uzelac. Direktor fotografije je Vladimir Pavić a kostim potpisuje Olja Marković.

Singl numera Ne tuguj dušo zakoružuje EP izdanje koje će se uskoro naći na digitalnim platformama. YouTube premijera spota je na kanalu VIS-a Limunada u sredu 10. februara 2021. godine u 20:00 časova.

Foto: Vladimir Miladinović

Share