Kod tetke – nežni jastučići kao stvoreni za maštanje

O ovom interesantnom, domaćem brendu imali ste prilike da čitate u novembarskom izdanju Plezira.

Kod tetke je jedan poseban brend iz Srbije koji je pokrenula Biljana Boranijašević, pogađate kada je postala tetka i shvatila koliko su na našem tržištu sužene mogućnosti izbora za uređenje kutka za dete. Nežni jastučići koje pravi su sačinjeni isključivo od pamuka, vez je takođe od pamučnih niti a ispunjeni su antialergijskim punjenjem zbog čega možete biti sigurni da kod mališana nema rizika od iritacija i alergija. Vez i ručni rad po kojim je prepoznatljiva učiniće svaki komad autentičnim i neponovljivim. Nežni mekani oblačić sa sanjivim trepavicama, jastučić sa izvezenom lepom porukom ili zvezdica jastuk sa motivom Malog princa toliko su simpatični i delikatni da nećete pogrešiti ni ako ih koristite u uređenju iako niste dete.

„Kod Tetke je jedan mali, mladi brend, koji se bavi ručnom izradom i ručnim vezom jastuka, dekoracija, girlandi i posteljina i ogradica za krevetac. Svaki proizvod je unikatan sa dosta utkane ljubavi i vremena za izradu. Ideja je nastala iz potrebe da za sina moje sestre uradim dekoraciju za sobu koju niko nema. Sve što je nama dostupno na tržištu nije mi „pilo vodu” i sve je manje ili više isto. Želela sam nešto što će biti jedinstveno i pamučno. Takođe, jastuke sa motivacionim porukama sam želela za sebe, da nema klasične štampe, nego samo ručni vez, u međuvremenu, dopalo se i drugima jer je tako svaki proizvod jedinstven.“

U dogovoru sa Biljanom rešili smo da nekog čitaoca obradujemo unikatnim jastučićem sa potpisom Kod tetke. Sve što je potrebno da biste se prijavili za učešće u nagradnoj igrici jeste da lajkujete stranice Kod tetke i Plezir magazin, ostavite vaš komentar ovde i podelite objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Igramo se 7 dana, nakon čega ćemo uz pomoć sajta random.org odabrati pobednika. Srećno!

kod-tetke-nezni-jastucici

 Update

Nagradna igra je završena, a jastučić je osvojio čitatelj koji je ostavio komentar pod brojem 23 – Milan Radovanović. Čestitamo!

Share