Knjiga na poklon: Skrivena pisma Lorna Kuk

U osvit Prvog svetskog rata, u bašti u kojoj je upravo procvetala ljubav, jedna devojka moraće da donese sudbonosnu odluku.

Dok se nad Britanijom nadvijaju olujni oblaci rata, Kordelija traži utočište u velikoj bašti porodičnog imanja. Tamo sreće Ajzaka, zgodnog, mladog pejzažnog arhitektu koji odnedavno održava imanje. On je neposredan, prijatan i poznaje sve što raste u bašti. Neće proći mnogo i Kordeliji će biti uzvraćena ljubav. Koliko je njihova veza zabranjena toliko ne priliči devojci poput Kordelije da kopa po zemlji, ali ona je radoznala i Ajzak je krišom uči tajnama baštovanstva.

Kada Ajzak dobije poziv za vojsku, Kordelija preuzima brigu o njegovom divnom vrtu. Ona željno iščekuje mladićeva pisma sa evropskih ratišta, uvek puna nade za zajedničku budućnost, ali poruke više ne stižu. Kordelija mora da se suoči sa najgorim i preuzme u svoje ruke i svoju i sudbinu njihove voljene bašte.

Ova epska priča o ljubavi, ratu i snazi ljudskog duha napisana je u najboljem maniru romana Lusinde Rajli i Kejt Morton.

O autorki

Lorna Kuk je autorka Kindlovog bestselera Zaboravljeno selo. Bio je to njen prvi roman i dobitnik nagrade „Džoun Hesajon“ Udruženja pisaca ljubavnih romana, kao i nagrade „Kejti Ford“ za najbolji debitantski ljubavni roman godine. Lorna živi na obali jugoistočne Engleske s mužem i dve ćerke.

Knjiga na poklon

Knjigu Skrivena pisma možete osvojiti u darivanju koje će trajati narednih 7 dana. Da biste se prijavili za učešće potrebno je da ostavite komentar ispod objave. Dobitnika knjige ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org.

Update

Darivanje je završeno, a knjigu Skrivena pisma na poklon dobija čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem sedam – Irena. Čestitamo!

Share