Knjiga na poklon: Pajns Blejka Krauča

Intenzivan i uzbudljiv, Pajns je još jedan majstorski triler pisca bestselera Blejka Krauča.

Zamislite da se probudite u polju usred nedođije. Bez novčanika, bez telefona, bez lične karte i možda najgore od svega, bez sećanja na to ko ste zapravo. Ako vam to nije dovoljno: loše vam je, povređeni ste, dezorijentisani. Tako počinje Pajns.

Sadržaj

Jedino strašnije od toga da siđeš s uma jeste kada shvatiš da si normalan…

Agent tajne službe Itan Berk došao je u Vejvard Pajns, u državi Ajdaho – parčence raja usred nedođije – u potrazi za dva nestala federalna agenta, od kojih je jedan njegov bivši partner. Povređen u nesreći koje se ne seća budi se u bolnici – bez ličnih dokumenata i stvari – i počinje da podozreva kako u Vejvard Pajnsu ništa nije kao što izgleda.

Kako istraga odmiče, pitanja se samo gomilaju. Zašto Itan ne može da stupi u vezu sa ženom i sinom u spoljnom svetu? Zašto je jedan od nestalih agenata vezan za krevet i ostavljen da se raspadne u napuštenoj kući? Zašto niko ne veruje u ono što govori? Da li ograde pod električnim naponom sprečavaju stanovnike Vejvard Pajnsa da izađu ili onemogućavaju nešto drugo da uđe? Što je Itan bliži istini, situacija postaje neverovatnija, i on polako shvata da možda nikada neće otići živ iz Vejvard Pajnsa.

Knjiga-na-poklon-Pajns-Blejka-Krauca

Drugi o knjizi

„Od samog početka poneće vas jeziva atmosfera koja će vas potpuno oduševiti i prestrašiti. Imaćete utisak da se i sami, baš kao i Itan Berk, nalazite između čekića i nakovnja paranoje, sumnje i ludila. Poslastica za ljubitelje fantastike.“

Suspense Magazine

O autoru

BLEJK KRAUČ je na prvom mestu po prodaji knjiga za Kindl sa naslovima PAJNS, BEG, USKOMEŠANO, PUSTA MESTA, i RAZUZDANOST, koji je ušao u izbor zapaženih nezavisnih izdanja. Njegova kratka proza pojavljivala se u časopisima Ellery Queens Mystery Magazine, Alfred Hitchcocks Mystery Magazine, Thriller 2, Shivers VI, i drugim antologijama. Godine 2009. napisao je „Serijal“ zajedno sa Dž. A. Konratom, koji je skinut sa interneta više od 500.000 puta i bio 4 nedelje na vrhu bestseler liste Kindla. Blejk živi u Koloradu. Adresa njegovog veb-sajta glasi www.blakecrouch.com.

Knjiga koja će se dopasti ljubiteljima Izgubljenih, Dosijea Iks, Zatvorenog ostrva, Tvin Piksa (i filmova Dejvida Linča).

Nagradna igra

Kako biste se prijavili za nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjigu Pajns, potrebno je da nakono posta ostavite komentar sa vašim imenom i mejl adresom uz preporuku za triler koji je ostavio snažan utisak na vas. Igramo se 5 dana, a pobednika ćemo izabrati uz pomoć sajta random.org.

UPDATE:

Nagradna igra je zavšena, a dobitnica knjige Pajns je naša čitateljka Vesna koja je ostavila komentar pod brojem 17. Čestitamo! Hvala svima na učešću, uskoro očekujte nove knjige na poklon.

Share