Knjiga na poklon: KNJIGA IZGUBLJENOG I NAĐENOG Lusi Foli

London tokom burnih dvadesetih, Pariz za vreme nemačke okupacije, i vila na vrhu litice na Korzici tokom osamdesetih – sve su to pozornice za jednu tragičnu ljubav.

Sadržaj

Kejt Darling je ostala bez majke – nekada slavne i zagonetne balerine. Kad se Kejtina baba razboli i zavešta joj mali portret žene koja neverovatno liči na Kejtinu majku, ova otkriva tajnu koja može okrenuti naglavačke sve što je mislila da zna.

U potrazi za identitetom žene s portreta, Kejt kreće na putovanje koje će je odvesti na neka od najupečatljivijih mesta na svetu i otkriva ljubavnu priču započetu ludih dvadesetih godina, koju je prekinuo rat. Pa ipak, ti minuli događaji sada bi mogli podstaći novu ljubav. Preplićući Kejtinu sadašnju potragu i glasove iz prošlosti, Knjiga izgubljenog i nađenog osvetljava porodične tajne, ali i jednu izgubljenu i jednu nađenu ljubav.

Drugi o knjizi

„Neodoljiva ljubavna priča u kojoj ćete posebno uživati jer Lusi Foli ume veoma vešto i raskošno da opiše vremena i mesta u kojima se nalaze junaci.“ Kirkus Reviews

„Glamurozan, zavodljiv, opčinjavajuć roman.“ Sunday Times

O autorki

Lusi Foli je završila studije engleske književnosti na univerzitetima u Daramu i Londonu. Zatim je nekoliko godina radila kao urednica, kada je i napisala svoj prvi roman Knjiga izgubljenog i nađenog. Zahvaljujući velikom uspehu ovog romana, potpuno se posvetila pisanju, putovanjima i slikanju.

Knjiga na poklon

Knjigu Knjiga izgubljenog i nađenog možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da nas zapratite na Instagramu, ostavite komentar na sajtu ispod ove objave i podelite objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Instagram, Twitter). Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena a knjigu Knjiga izgubljenog i nađenog je osvojila čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 2 –  Milka. Čestitamo!

Share