Knjiga na poklon: Breskve za oca Fransisa Džoana Haris

Autorka bestselera Čokolada i Crvene cipele

Senzualan nastavak priče o Vijan Roše.

Kada Vijan Roše primi pismo od preminule osobe, nema drugog izbora nego da se vrati u Lanskenet, mesto u kojem je nekada imala čokolateriju i gde je shvatila šta je dom. Ali povratak u prošlost može biti opasna potraga, a Vijan i njene ćerke otkrivaju da je prelepo francusko selo odenulo novo ruho: žene su umotane u crne velove, vazduh je zasićen mirisom teških začina, a u pejzažu se ističe vrh minareta. Najviše će ih iznenaditi što je Vijaninom starom neprijatelju, Fransisu Renou, očajnički potrebna njena pomoć. Može li Vijan ponovo izvesti čaroliju?

„Sa uživanjem ćete se utopiti u slike, zvukove i mirise uskih uličica ovog živopisnog sela starog dvesta godina.“ Washington Post

„Nastavak priče o Rošeovima privući će čitaoce zbog savremenih tema smeštenih u poznato okruženje.“ Publishers Weekly

O autorki

Džoana Haris je rođena u Barnsliju u Engleskoj. Studirala je na Univerzitetu Kembridž. Petnaest godina je radila kao predavač. Njene knjige objavljene su u preko četrdeset zemalja sveta i osvojile su mnogobrojne međunarodne nagrade. Napisala je nekoliko romana za odrasle među kojima je najpoznatiji Čokolada po kojem je snimljen istoimeni film. Rune su njen prvi roman za mlađe čitaoce. Džoana živi sa suprugom. Basista je u grupi u kojoj svira još od srednje škole.

Knjiga na poklon

Knjigu Breskve za oca Fransisa možete osvojiti u darivanju koje će trajati narednih 7 dana. Da biste se prijavili za učešće potrebno je da ostavite komentar ispod objave. Dobitnika knjige ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org.

Update

Darivanje je završeno, a knjigu Breskve za oca Fransisa na poklon dobija čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem šest – Jovana. Čestitamo!

Share