Handmade praznične dekoracije s potpisom Magic Box Kiki

Sezona praznika nam se bliži, a s njom i potreba da naš životni prostor bude uređen i okićen kako bi ispratio duh praznika. Mi čvrsto stojimo iza toga da ručni rad ništa ne može zameniti, da je manje uvek više i da će vaš prostor neuporedivo bolje izgledati uz nekoliko odabranih handmade dekoracija, sa po kojim vintage ukrasom i puno svetla i svećica nego u gomilama plastike iz supermarketa koju ima svaki čovek na planeti.

Danas vam predstavljamo jednu umetnicu koja pravi divne praznične kutijice, fenjere i ukrase koje ukrašava svojom maštom i ljubavlju, stvarajući malu magiju u kojoj je sve podređeno uživanju usled čega je svoj mini brend nazvala Magic Box Kiki.

handmade-praznicne-dekoracije-s-potpisom-magic-box-kiki2

Irena Govedarica je autorka ovih radova, a ručnim radom se bavi iz hobija. Po profesiji je psiholog, mama dvoje dece, Nišlijka koja živi na moru. U izradi predmeta od drveta najveća pomoć joj je suprug.

U dogovoru sa Irenom, odlučili smo da nekoga od naših čitalaca obradujemo drvenim fenjerom sa novogodišnjim motivom koji će od vašeg prostora napraviti malu romantičnu oazu za praznike. Sve što je potrebno da uradite kako biste se prijavili za učešće je da Magic Box Kiki zapratite na instagramu, ovde nam ostavite komentar i zatim podelite objavu na Facebook-u, Twitter-u ili Google +. Igramo se 7 dana. Srećno!

Update

Nagradna igra je završena, a dobitnik prazničnog fenjera iz Magic Box Kiki radionice je osvojio naš čitalac koji je ostavio komentar pod brojem 33. – Marina Krantic Vukovic

handmade-praznicne-dekoracije-s-potpisom-magic-box-kiki

Share