Album dana

Pre nekoliko dana, u našoj tek pokrenutoj rubrici, predložili smo album Bitlsa (da mu sad ne kucamo ime dugačko je a možete ga čuti ovde) i time sebe automatski zadužili da kao kontratežu u jednom trenutku predložimo i nešto od Stonsa, jer smo mi naravno Stone screw, i niko nas neće ubediti u ono što mnogi misle…da su Bube bolje od Kamenja… Nema šaje! Jedino nam je žao što Lenon nije bio ortak iz detinjstva Kit Ričardsa i time se zasluženo kvalifikovao u jedan od najdugovečnijih i najboljih bendova na svetu.

Danas kao Album dana predlažemo američku verziju Between the Buttons, sedmog po redu albuma koji se od Britanske razlikuje u dve pesme koje prave razliku. Let’s Spend the Night Together i numera Ruby Tuesday nalaze na izdanju koje slušamo, a vi ćete se složiti da smo ispravno postupili. Uostalom, neka cveta hiljadu cvetova!…

Evo vam i Britanska verzija, pa ćete sami da kažete koja vam se više dopada. Ovaj album predstavlja uvod u psihodeličnu fazu Stounsa i oslanjanje barokni pop kojim započinje nova epoha u kome se jasno može pratiti evolucija njihovog zvuka.

Share