Vodimo vas u bioskop na francusku komediju IBICA

U našim bioskopima od danas možete pogledati urebesnu francusku komediju IBICA.

Filip i Kerol, oboje razvedeni, upoznali su se i zavoleli. Filip, zaljubljen u Kerol i spreman je da učini sve kako bi proveo vreme sa njom, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa njenim sinom – ako momak položi maturski ispit, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji je navikao na miran odmor na severu Francuske, neće znati šta ga je snašlo kada odu na porodično letovanje na najluđe ostrvo u Evropi – Ibicu.

Kristijan Klavije je zbog potreba snimanja obišao ostrvo za koje važi da žurke nikada ne prestaju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i nazvao Ibicu „društvenim fenomenom”: „I moja deca su išla na Ibicu u svojim dvadesetim, tamo odlazi ceo svet. To je za mlade generacije verovatno ono što je nama predstavljao Vudstok. Ta potreba za kolektivnim doživaljajima je ostla ista, samo se vreme promenilo.”

Prva slika Ibice je svima poznata: to je noćni klub na plaži. Arno Lemor, reditelj filma, je zato počeo od ovog ambijenta: „Ibica je globalni brend, veliki mit. Postavili smo kamere na najpopularnijem mestu u tom trenutku – klubu Ushuaia. Klub je od jutra do pet popodne hotel, dizajniran kao teatar i nova scenografija se postavlja svakoga dana cele nedelje.”

Najpopularniji DJ u Francuskoj (neki će reći u na svetu) su naravno deo Ibice – David i Cathy Guetta. „Nažalost, David nije mogao da učestvuje u snimanju zbog svog rasporeda, pa se pojavljuje Cathy Guetta, (sad već bivša supruga), što je njemu bilo beskajno zabavno, jer je to bio prvi put da se ona pojavila u ovakvom projektu. David i Cathy su poznati po najluđim i unapred rasprodatim žurkama.”

Karte na poklon:

Najbrže dvoje čitalaca koji nam pošalju poruku na plezirmagazin@gmail.com dobiće na poklon dve karte za večerašnju projekciju filma Ibica u 20h.

Film počinje da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 18. jula, a trejler možete pogledati u nastavku:

 

Share