Noć knjige 26. 27 i 28. juna na 60 lokacija!

Tradicionalna manifestacija Noć knjige održaće se i ovog juna! Uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, 22. po redu Noć knjige ovoga puta trajaće tri dana i održaće se 26. 27. i 28. juna 2020. pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara će biti otvorena u petak ujutru 26. juna, a veliki popusti primenjivaće se sve do nedelje uveče 28. juna.

Osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine su najavljeni pripremamo popusti. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će knjige na stranim jezicima i gift asortiman biće sniženi 20%.

Popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs. Noć knjige će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić). Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

Organizatori su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Share