Knjiga na poklon: NAKON POSLEDNJEG PLESA Sara Mening

Počinje kao roman o odrastanju, a onda se razvija u porodičnu dramu i priču o prijateljstvu i ljubavi. Pratimo dve zanimljive junakinje i dve paralelne priče, jedna se odvija u prošlosti (Drugi svetski rat) u Engleskoj – o devojci Rouz koja je očajnički želela da pobegne u London, druga u sadašnjosti u SAD-u – o problematičnom paru Džejn i Leu. Kad njegova bogata baba-teka Rouz bude na samrti, Leo i Džejn odlaze kod nje u London.

Knjiga-na-poklon-NAKON-POSL

Dve žene. Dve velike ljubavi. Jedna nezaboravna priča.

Stanica Kings kros, 1943. Rouz stiže u London nadajući se da će učmalost male sredine zameniti ljubavlju, glamurom i plesom sa vojnicima u Dugi na uglu, poznatoj plesnoj dvorani na Pikadiliju. Dok bombe budu padale, jedan pilot će joj slomiti srce, ali do kraja rata Rouz će izgubiti i mnogo više.

Las Vegas, današnjica. Prelepa žena u venčanici ulazi u neugledan bar i pita prvog muškarca na kog nailazi da se oženi njom. Kad Leo bude stavio burmu na Džejnin prst, neće ni slutiti da njegova žena ne preza ni od čega kako bi dobila šta želi.

Kad Džejn bude upoznala Leovu baba-tetku Rouz, među njima neće biti simpatija. Ali s vremenom, hoće li zajedno uspeti da se pomire s mračnim tajnama koje su ih progonile čitavog života?

Nakon poslednjeg plesa je neverovatna priča o dvema ženama koje vreme razdvaja ali sudbina spaja, priča koja će vam vratiti veru u iskupljujuću moć neočekivane ljubavi.

Drugi o knjizi
„Glamurozno i intrigantno… dve ljubavne priče koje će vas zavesti od prve stranice.“
Fabulous

O autorki
Sara Mening je spisateljica i novinarka. Trenutno je književna urednica u časopisu Red i piše za Gardijan, El, Graciju i časopis Ju. Autorka je nekoliko bestselera za mlade, uključujući i roman Devojka s gitarom, trilogije pod naslovom Dnevnik jedne zaljubljenosti i romana Ljupka. Nakon poslednjeg plesa je njen peti roman za odrasle. Sara živi u severnom Londonu sa svojom stafordširskom bul-terijerkom Mis Betsi i ponosi se svojim jedinstvenim umećem s modnim detaljima.

Knjiga na poklon

Knjigu Nakon poslednjeg plesa možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da ostavite komentar i podelite ovu objavu putem Facebook-a. Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima!

Update

Nagradna igra je završena, a knjigu Nakon poslednjeg plesa je osvojila naša čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 19, Tamara Paunović. Čestitamo!

Share