Zanat u modernom izvođenju

zanat-sajt-1

Ukoliko ste u potrazi za nečim unikatnim, jedinstvenim obavezno posetite Zanat radnju. U pitanju je radnja u kojoj su snage udružili umetnici različitih profila i gde možete pronaći neobične i drugačije, dizajnirane i redizajnirane predmete za kuću, nameštaj, ukrase, upotrebne predmete i odeću. Ukratko – gotovo sve što vam padne na pamet. Postoji mogućnost da donesete neki stari predmet koji će dobiti novi, moderni izgled nakon redizajna.

zanat-sajt-3

Osnivači ove multifunkcionalne radionice kažu kako ćete na jednom mestu naći mnoštvo afirmisanih i neafirmisanih autora – domaćih umetnika i dizajnera, kojima je zajednička originalnost i bogatstvo ideja, autentičnost upotrebljavanih materijala, tehnika i postupaka izrade. Interesantno je da prilikom izrade predmeta koji su u ponudi koriste veštine starih majstora i kreativnost mladih umetnika.

zanat-sajt-5

Zanat se bavi i promocijom mladih neafirmisanih umetnika koji u ovoj radnji mogu naći svoje prodajno mesto uz konstantnu promociju i mogućnost  učestvovanja u mnogobrojnim Zanat događajima.

Radnja se nalazi u Beogradu, na uglu Šafarikove ulice i Đure Daničića.

zanat-sajt2

 

 

 

 

Share