Virus humanosti: humanitarna predstava

Pod sloganom „Virus humanosti“, ansambl Poetskog teatra Centra za očuvanje tradicije i kulture TENT iz Obrenovca, izvešće predstavu Radoja Radosavljevića, „Bomba u glavi“, u petak 1. decembra 2017. godine, u 20 časova, na sceni Akademije 28 pri čemu je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen fondu „Ivan Batinić“.

Udruženje „Ivan Batinić“ je osnovano 2012. godine na inicijativu porodice Batinić čiji je devetnaestogodišnji sin preminuo čekajući na operaciju transplatacije srca. Sav novac koji su građani sakupili za Ivanovu operaciju, tada je preusmeren u novoosnovani fond namenjen lečenju obolelih od teških i retkih bolesti.

BOMBA U GLAVI – crna komedija u dva čina

Jelica Zlonoga, tajkun i kriminalac, zajedno sa dva svoja zeta, koja ne podnosi, obavlja mnoge „sumnjive poslove“. Na tragu joj je inspektor Đuro, ali uprkos prisluškivanju i tajnom praćenju, nema dokaza protiv nje. Da li je bomba stvarno u podrumu zgrade ili se njeni otkucaji čuju samo u glavama Jelice, njenih ćerki i njihovih muževa? Da li će im pomoć i utehu pružiti Udruženje bezrazložno optuženih privrednika ili će bomba ipak ekslodirati ostaje da se vidi do kraja predstave.

Igraju: Mirjana Ristić, Branko Selimović, Milan Božić, Teodora Petrović, Goran Ilić, Miroslav Bogdanović, Nikolina Pavlović, Slavica Stanković, Aleksandar Ilić, Miodrag Srećkovićm, Vlada Batinić, Nevena Planinčić, Aleksandar Veličković, Kristina Lozo, Milica Stublinčević

Režija: Aleksandar Veličković

Humanitarna ulaznica po ceni od 350 din. može se kupiti na blagajni Akademije 28.

Share