U poseti salonu venčanica Morango

Nežni, puderasti tonovi koji dominiraju elegantno uređenim enterijerom nagoveštavaju magiju koja se krije na štenderima. Prijatan ambijent salona mami poglede prolaznika i u svakoj dami pobuđuje snove o venčanju iz bajke. Nasmejano i ljubazno osoblje upotpunjuje sliku i doprinosi da se svaki kupac oseća posebno, baš kao što i jeste. Osoblje će se postarati da svakome poklone koliko god je vremena potrebno pažljivo osluškujući sve vaše želje u cilju da vam pomognu da pronađete ono što želite. Veliki izbor predivnih haljina za venčanje će svakome, obećavamo, oduzeti dah i stvoriti tu slatku dilemu pri odabiru one Prave. Kako i ne bi? Niko se ne može oduprti tim puderastim nijansama, prefinjenim detaljima i raznolikim krojevima koji čine da izgledate baš onako kako ste oduvek želele.

U poseti salonu vencanica Morango 2

Fotografije: Nikola Nikodijević

U salonu možete pronaći unikatne haljine koje sami kreiraju, ali i venčanice i adekvatne modne detalje svetski poznatih dizajnera venčanica poput španskog Pronoviasa, kolekcija San Patrika ili američkog brenda Mori Lee. Nove kolekcije iz Morango salona idu u korak sa svetskim trendovima što potvrđuju uspešni nastupi na sajmovima venčanja. Čipka, saten, mikado, muslin, taft ili til materijali su od kojih su sačinjene haljine koje su vam na raspolaganju. Morango se profilisao kao salon koji mladama nudi visokokvalitetne haljine za iznajmljivanje prilagođene njihovim merama i preferencijama. U ponudi se nalazi pozamašan izbor haljina u skladu sa vašom idejom venčanja. Bilo da želite romantičnu, elegantnu, senzualnu, glamuroznu ili jednostavnu haljinu, u salonu Morango će se postarati da vam izađu u susret i pronađu baš ono što ste tražili.

U-poseti-salonu-vencanica-Morango

Ukoliko još niste sigurne kakav stil bi vam najbolje pristajao proučite ponudu na sajtu, a veoma je važno da budete svesne činjenice da haljine drugačije izgledaju kada se obuku nego kada ih samo posmatrate na vešalici ili sajtu. Proučite ponudu, zapišite imena modela za koje mislite da bi najviše odgovarali vašoj građi i tipu venčanja kakvo ste zamislili i uputite se do Moranga. Morango salon se nalazi u Kragujevcu, u tržnom centru Šumadija. Zakažite svoj termin na vreme. Za kvalitetnu haljinu koja će izgledati baš onako kako ste je oduvek zamišljali vredi izdvojiti vreme, a kada precrtate venčanicu sa vaše liste neophodnosti za venčanje iz snova, sve će biti mnogo lakše.

U-poseti-salonu-vencanica-Morango4

U-poseti-salonu-vencanica-Morango5

U-poseti-salonu-vencanica-Morango6

U-poseti-salonu-vencanica-Morango7

U-poseti-salonu-vencanica-Morango8

U-poseti-salonu-vencanica-Morango10

U-poseti-salonu-vencanica-Morango9

Share