U Beogradu je otvorena prva Liu Jo prodavnica

Italijanski premium modni brend iz Karpija, LIU JO, dobio je prvu mono brend prodavnicu u Srbiji. Zahvaljujući generalnom distributeru brenda FASHION COMPANY, na blizu 100 m² prostora u Knez Mihailovoj ulici 33 predstavljena je aktualna kolekcija za jesen/zimu 2018 koja donosi urbane i moderne fashion komade namenjene samosvesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je na jaknama obogaćenim krznom u boji. Osim jakni, kolekcija obiluje atraktivnim haljinama i elegantnim torbama.

Liu Jo store pročišćenim dizajnom prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu. Zlatna boja u kombinaciji s belom čini prostor otvorenim i prozračnim te stvara ugodnu atmosferu za shopping u preko devedeset kvadrata čistog modnog užitka. Dizajn store-a savršeno prati harmoniju između kvaliteta materijala i besprekornog stila branda kroz odabir stilskih elemenata i modernih boja stvarajući novu idealnu shopping oazu.

Kolekcije jesen/zima 2018 brenda LIU JO dostupna je i u multibrend radnjama FASHION & FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

Share