Tv serije zbog kojih se radujemo dolasku jeseni

Zvezde poput Šon Pena i Džulije Roberts koje smo navikli da gledamo isključivo na velikom platnu ove jeseni će se pridružiti sve brojnijoj listi zvezda koje učestvuju u novoj revoluciji televizijskog, odnosno serijskog programa. Industrija zabave definitivno se seli na mali ekran zbog čega i jesen pred nama obiluje kvalitetnim naslovima pa nam ni povratak s odmora neće toliko teško pasti.

The First 

Šon Pen, Bo Vilimon autor čuvene (House of Cards) i priča o naseljavanju Marsa su sasvim dovoljno razloga da ovu seriju iščekujemo s velikim nestrpljenjem.

Homecoming 

Miljenica publike, Džulija Roberts u ovom obećavajućem psihološkom trileru tumači ulogu terapeutkinje koja radi u centru koji pomaže vojnicima da se oporave nakon povratka iz rata i uključe u društvo kao civili.

Escape at Dannemora

Benisio del Toro i Patriša Arket protagonisti su ove mini serije smeštene u kazneno-popravnu ustanovu. Očekujemo pregršt drame i dobre glume!

Mayans M.C. 

Nakon tri godine od završetka serije Sons of Anarchy producenti sa FX kablovske mreže dosetili su se da snime i publikuju još jednu sa sličnom tematikom. Radnja je smeštena na kalifornijsko-meksičkoj granici a priča prati eks-robijaša koji će pokušati da postane koristan član društva.

The Romanoffs 

Priča o porodici Romanovi je tema koja ni posle toliko vremena ne prestaje da intrigira, zbog čega se veoma radujemo ovom ostvarenju. Pregršt odličnih glumaca, osvrt na priču o čuvenoj ruskoj carskoj porodici i pokušaj da se da odgovor na pitanje šta se dogodilo sa preživelim potomcima pobudili su našu radoznalost.

Maniac 

Serija Manijak predstavlja jednu od najisčekivanijih serija u poslednje vreme. Glavni protagonisti su Ema Stoun i Džona Hil koji će pod „dirigentskom palicom” reditelja Kerija Fukunage (režirao i producirao ostvarenje True Detective) pokušati da, kroz naučni eksperiment, odgonetnu da li je moguće živeti u sopstvenim snovima i fantazijama.

 

Share